CHP RİZE İL BAŞKANI'NDAN BAYRAM MESAJI

Siyaset 19.07.2021 - 23:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3083+ kez okundu.
 

CHP RİZE İL BAŞKANI'NDAN BAYRAM MESAJI

Başkan Deniz’ den Kurban Bayramı Kutlaması CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz Rizelilerin Kurban Bayramlarını kutladı.  Başkan Deniz, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız” dedi.  Başkan Deniz Bu Kurban bayramına bütün Rizeliler olarak içimiz buruk, afetten yeni çıkmış günlerde yaşıyoruz. Bu afette maddi ve manevi kayıplar yaşadık. Bu afette vefat eden hemşerilerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Rabbi inşallah bu acıları hemşerilerimize bir daha yaşatmamak dileğiyle, bu bayramın kurtuluşa vesile olmasını diliyorum” dedi

Başkan Deniz’ den Kurban Bayramı Kutlaması


CHP Rize İl başkanı Saltuk Deniz Rizelilerin Kurban Bayramlarını kutladı. 


Başkan Deniz, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve birbirimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız” dedi. 


Başkan Deniz Bu Kurban bayramına bütün Rizeliler olarak içimiz buruk, afetten yeni çıkmış günlerde yaşıyoruz. Bu afette maddi ve manevi kayıplar yaşadık. Bu afette vefat eden hemşerilerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Rabbi inşallah bu acıları hemşerilerimize bir daha yaşatmamak dileğiyle, bu bayramın kurtuluşa vesile olmasını diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi