CHP TEŞKİLATINDAN RİZE'DE MEVLUT TÖRENİ

Siyaset 27.08.2022 - 13:29, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2350+ kez okundu.
 

CHP TEŞKİLATINDAN RİZE'DE MEVLUT TÖRENİ

Rize CHP 30 Ağustos İçin Mevlut Okuttu CHP Rize İl başkanlığı 30 Ağustos meydan muharebesi için Rize sahil camisine Mevlut okuttu 30 Ağustos zaferi nedeniyle CHP Rize İl başkanlığı ve Merkez ilçe başkanlığı Rize Merkez Sahil camisinde bir Mevlüt okuttu. 30 Ağustos başkomutanlık meydan muharebesinde şehit düşen askerler, gaziler ve kurtuluş savaşını başarıya ulaştıran başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Mevlut okutuldu.  Rize Merkez sahil camisinde okutulan Mevlüde CHP Rize il başkanı Saltuk deniz, Merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı

Rize CHP 30 Ağustos İçin Mevlut Okuttu


CHP Rize İl başkanlığı 30 Ağustos meydan muharebesi için Rize sahil camisine Mevlut okuttu


30 Ağustos zaferi nedeniyle CHP Rize İl başkanlığı ve Merkez ilçe başkanlığı Rize Merkez Sahil camisinde bir Mevlüt okuttu. 30 Ağustos başkomutanlık meydan muharebesinde şehit düşen askerler, gaziler ve kurtuluş savaşını başarıya ulaştıran başta Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Mevlut okutuldu. 


Rize Merkez sahil camisinde okutulan Mevlüde CHP Rize il başkanı Saltuk deniz, Merkez ilçe başkanı Necati Topaloğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi