ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN RİZE'DE KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

Siyaset 03.12.2020 - 15:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2598+ kez okundu.
 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKAN RİZE'DE KÖYLERİ ZİYARET EDİYOR

MERKEZ İLÇE BAŞKANI BURAK AK KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından ilçe Başkan yardımcıları Selim Kandemir,Bayramali Çapoğlu,Zafer Topçu,Ozan Burak Biberoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Bakırcı, Murak Aksu, Hakkı Velioğlu ve Mustafa Sarı ile birlikte köy ziyaretlerine başladı. Akarsu,Ayane,Beştepe,Düzköy,Küçükköy,Pınarbaşı,Selimiye,Soğukçeşme,Ortapazar,ÜçkayaVeliköy, Yeniselimiye, Yolüstü ve Zincirliköprü Köylerine ziyarette bulunan İlçe Başkanı Burak Ak, yapılan ziyaretlerde “Bize tevdi edilen bu görevi İlçe Yönetimimizle birlikte en güzel şekilde ifa etmek boynumuzun borcudur. Görev süremiz boyunca inşallah   Merkez İlçemizde ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Şu anda tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele ettiğimiz için Pandemi koşulları gereği istediğimiz gibi sahada bulunamıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da çok önemsediği hepimizin de ciddiyetle  üzerinde durması gerektiği gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyum sağlamamız gerektiğini belirten İlçe Başkanı Ak “ Bu yüzden ziyaretlerimizin devamlılığını bir müddet salgın süreci belirleyecek. Bu süreçte vefat eden tüm vatandaşlarımıza Cenabı Hakk’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Temennimiz bu salgın sürecinin tüm izlerinin tüm dünyadan kalıcı  olarak silinmesidir. Bizim amacımız davamızın kurucu lideri  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omzundan yük almak. Hamdolsun gecesini gündüzüne katarak, durmadan yorulmadan çalışan halkına hizmet eden bir lidere sahibiz. Şüphesiz bu bizim için çok ciddi bir sorumluluk demektir. Bizlerde bu şekilde ömrünü milletine adayan bir lidere  layık olmak için teşkilatımızla birlikte elimizden gelenin fazlasını yapmakla mükellefiz.” dedi. Köy ziyaretlerinde köy başkanları, köy  muhtarları ve köy sakinlerinden teşkilatların ve  köylerin genel sorunları hakkında bilgiler alınarak, istişareler yapıldı.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI BURAK AK KÖY ZİYARETLERİNE BAŞLADI


AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından ilçe Başkan yardımcıları Selim Kandemir,Bayramali Çapoğlu,Zafer Topçu,Ozan Burak Biberoğlu, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Bakırcı, Murak Aksu, Hakkı Velioğlu ve Mustafa Sarı ile birlikte köy ziyaretlerine başladı.


Akarsu,Ayane,Beştepe,Düzköy,Küçükköy,Pınarbaşı,Selimiye,Soğukçeşme,Ortapazar,ÜçkayaVeliköy, Yeniselimiye, Yolüstü ve Zincirliköprü Köylerine ziyarette bulunan İlçe Başkanı Burak Ak, yapılan ziyaretlerde “Bize tevdi edilen bu görevi İlçe Yönetimimizle birlikte en güzel şekilde ifa etmek boynumuzun borcudur. Görev süremiz boyunca inşallah   Merkez İlçemizde ayak basılmadık yer bırakmayacağız. Şu anda tüm dünyayı etkisi altına alan bir salgınla mücadele ettiğimiz için Pandemi koşulları gereği istediğimiz gibi sahada bulunamıyoruz.


Cumhurbaşkanımızın da çok önemsediği hepimizin de ciddiyetle  üzerinde durması gerektiği gibi maske, mesafe ve hijyen kurallarına sıkı bir şekilde uyum sağlamamız gerektiğini belirten İlçe Başkanı Ak “ Bu yüzden ziyaretlerimizin devamlılığını bir müddet salgın süreci belirleyecek. Bu süreçte vefat eden tüm vatandaşlarımıza Cenabı Hakk’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Temennimiz bu salgın sürecinin tüm izlerinin tüm dünyadan kalıcı  olarak silinmesidir.


Bizim amacımız davamızın kurucu lideri  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın omzundan yük almak. Hamdolsun gecesini gündüzüne katarak, durmadan yorulmadan çalışan halkına hizmet eden bir lidere sahibiz. Şüphesiz bu bizim için çok ciddi bir sorumluluk demektir. Bizlerde bu şekilde ömrünü milletine adayan bir lidere  layık olmak için teşkilatımızla birlikte elimizden gelenin fazlasını yapmakla mükellefiz.” dedi.


Köy ziyaretlerinde köy başkanları, köy  muhtarları ve köy sakinlerinden teşkilatların ve  köylerin genel sorunları hakkında bilgiler alınarak, istişareler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi