ÇOBAN ATEŞİ İŞÇİNİN YANINDA

Sendika 30.06.2020 - 09:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2286+ kez okundu.
 

ÇOBAN ATEŞİ İŞÇİNİN YANINDA

Çoban Ateşi Hareketi işçinin yanında Genel Başkanlığını sağlık ve devlet E. Bakanı Rifat SERDAROĞLU nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi nin RİZE il yöneticileri son günlerde ülke gündemini meşgul eden işçilerin Kıdem Tazminatı hakları konusunda görüş alış verişinde bulunmak ve işçilere destek vermek için RİZE de faaliyet yürüten TÜRK - İŞ e bağlı TEK GIDA İŞ sendikası başkanı Ziya AKSOY , HAK - İŞ e bağlı ÖZ GIDA İŞ sendikası başkan yardımcısı Necdet HACIOSMANOĞLU  ve DİSK e bağlı DİSK GIDA İŞ Sendikası başkanı Ramazan SARIOĞLU na bir dizi ziyarette bulundular, ziyaretlerde kıdem tazminatı konusu ve diğer çalışma sorunları ele alındı, ziyaretlerden memnunluk duyan sendika başkanları, çoban ateşi hareketi ne partileşme sürecinde başarılar dilediler.          Söz konusu ziyaretlerde konuşan Çoban Ateşi Hareketi RİZE il koordinatörü Eyüp DEMİR şu görüşlere yer verdi : işçilerin kazanılmış haklarının korunması ve kıdem tazminatlarına dokunulmak istenmesi hususunda çalışanlardan yana olduğumuzun bilinmesini isteriz, kıdem tazminatı iş hukukumuza 1936 yılında 3008 sayılı iş kanunu ile girmiştir, bizler işçiliğin ne olduğunu bilen üretmenin ne olduğunu kavrayan bir yapı ile huzura çıkacağız , çalışanın üretenin alın teri dökenin moralini bozmaya onların haklarını gasp etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Çoban Ateşi Hareketi işçinin yanında


Genel Başkanlığını sağlık ve devlet E. Bakanı Rifat SERDAROĞLU nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi nin RİZE il yöneticileri son günlerde ülke gündemini meşgul eden işçilerin Kıdem Tazminatı hakları konusunda görüş alış verişinde bulunmak ve işçilere destek vermek için RİZE de faaliyet yürüten TÜRK - İŞ e bağlı TEK GIDA İŞ sendikası başkanı Ziya AKSOY , HAK - İŞ e bağlı ÖZ GIDA İŞ sendikası başkan yardımcısı Necdet HACIOSMANOĞLU  ve DİSK e bağlı DİSK GIDA İŞ Sendikası başkanı Ramazan SARIOĞLU na bir dizi ziyarette bulundular, ziyaretlerde kıdem tazminatı konusu ve diğer çalışma sorunları ele alındı, ziyaretlerden memnunluk duyan sendika başkanları, çoban ateşi hareketi ne partileşme sürecinde başarılar dilediler.
        

Söz konusu ziyaretlerde konuşan Çoban Ateşi Hareketi RİZE il koordinatörü Eyüp DEMİR şu görüşlere yer verdi : işçilerin kazanılmış haklarının korunması ve kıdem tazminatlarına dokunulmak istenmesi hususunda çalışanlardan yana olduğumuzun bilinmesini isteriz, kıdem tazminatı iş hukukumuza 1936 yılında 3008 sayılı iş kanunu ile girmiştir, bizler işçiliğin ne olduğunu bilen üretmenin ne olduğunu kavrayan bir yapı ile huzura çıkacağız , çalışanın üretenin alın teri dökenin moralini bozmaya onların haklarını gasp etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi