Çocukların tıraş korkusunu eğlenceye dönüştürdü

AMASYA 07.07.2022 - 13:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2461+ kez okundu.
 

Çocukların tıraş korkusunu eğlenceye dönüştürdü

AMASYA'da bir kuaför, dükkanını oyun salonuna çevirdi. Kuaförden korkan çocuklar oyun oynarken tıraş ediliyor. Kentte 17 yıldır kuaförlük yapan Halil Ayan dükkanında sadece çocukları tıraş ediyor.    Mekanda, arabalı koltuklarda bazı çocuklar film izleyerek bazıları tablette oyun oynayarak bazıları da  Playstation oynayarak keyifli bir şekilde tıraşlarını oluyor.  Çocukların oyuncaklarla oynayarak korkularını yendiğini söyleyen Halil Ayan, "Çekirdekten yetiştiğim için çocukların neye ihtiyacı olduğunu nerede mutlu olabileceğini bilen birisiyim. O yüzden böyle çocuklar üzerine bir işyeri fikri aklıma geldi ve uyguladım. Berber korkusu olan çok çocuğu burada tıraş yaptık. Çocuklar ağlayarak geliyor, gülerek çıkıyor. Daha sonrasında da çocuklarımızın videolarını sosyal medyamızda ‘Kahraman’ olarak paylaşıyoruz. Burada çocuklarımız rahat, eğlenerek ve oyuncaklarla oynayarak korkularını yeniyorlar. Anne babalarda bu konuda çok mutlu, çünkü daha önceleri berbere gittiklerinde küçük yaştaki çocuklar durmadıkları için çok zorluk çektiklerini belirtiyorlar. Burada ise çocukları oyun oynayarak tıraş oldukları için rahatlar. Bu işi normal anne baba olmayan bir kişi yapamaz. Nedeni ise hem çocuklara şefkat göstermesi hem de tecrübe göstermesi lazım. Yaşları çok küçük olduğu için sabır gösterip dillerinden anlamak lazım. Genç bölümümüz Playstation oynayarak tıraş oluyorlar. 0-6 yaş grubumuzda tablet ve arabalarla oynayarak tıraşlarını oluyorlar. Karadeniz bölgesinde böyle bir imkan olmadığı için küçük yaş çocuğu olan anne ve babalar burayı tercih ediyorlar. İlk tıraşlarında da sertifika veriyoruz. İlk tıraş sertifikasını da anı olarak anne ve babalar kesilen saçlarıyla beraber anı olarak saklayabiliyorlar" ifadelerini kullandı.(DHA) FOTOĞRAFLI

AMASYA'da bir kuaför, dükkanını oyun salonuna çevirdi. Kuaförden korkan çocuklar oyun oynarken tıraş ediliyor. Kentte 17 yıldır kuaförlük yapan Halil Ayan dükkanında sadece çocukları tıraş ediyor.

 

 Mekanda, arabalı koltuklarda bazı çocuklar film izleyerek bazıları tablette oyun oynayarak bazıları da  Playstation oynayarak keyifli bir şekilde tıraşlarını oluyor.  Çocukların oyuncaklarla oynayarak korkularını yendiğini söyleyen Halil Ayan, "Çekirdekten yetiştiğim için çocukların neye ihtiyacı olduğunu nerede mutlu olabileceğini bilen birisiyim. O yüzden böyle çocuklar üzerine bir işyeri fikri aklıma geldi ve uyguladım. Berber korkusu olan çok çocuğu burada tıraş yaptık. Çocuklar ağlayarak geliyor, gülerek çıkıyor. Daha sonrasında da çocuklarımızın videolarını sosyal medyamızda ‘Kahraman’ olarak paylaşıyoruz. Burada çocuklarımız rahat, eğlenerek ve oyuncaklarla oynayarak korkularını yeniyorlar. Anne babalarda bu konuda çok mutlu, çünkü daha önceleri berbere gittiklerinde küçük yaştaki çocuklar durmadıkları için çok zorluk çektiklerini belirtiyorlar. Burada ise çocukları oyun oynayarak tıraş oldukları için rahatlar. Bu işi normal anne baba olmayan bir kişi yapamaz. Nedeni ise hem çocuklara şefkat göstermesi hem de tecrübe göstermesi lazım. Yaşları çok küçük olduğu için sabır gösterip dillerinden anlamak lazım. Genç bölümümüz Playstation oynayarak tıraş oluyorlar. 0-6 yaş grubumuzda tablet ve arabalarla oynayarak tıraşlarını oluyorlar. Karadeniz bölgesinde böyle bir imkan olmadığı için küçük yaş çocuğu olan anne ve babalar burayı tercih ediyorlar. İlk tıraşlarında da sertifika veriyoruz. İlk tıraş sertifikasını da anı olarak anne ve babalar kesilen saçlarıyla beraber anı olarak saklayabiliyorlar" ifadelerini kullandı.(DHA) FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi