ÇOKLU BAROYA KARŞIYIM DİYEN Baro Başkanı istifa etti

Karadeniz 30.06.2020 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1632+ kez okundu.
 

ÇOKLU BAROYA KARŞIYIM DİYEN Baro Başkanı istifa etti

SAMSUN Baro Başkanı avukat Kerami Gürbüz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.    İlkadım ilçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, burada yaptığı açıklamada, çoklu baro yasa teklifine karşı olduğunu belirterek, "Hakkınızı helal edin, ben an itibariyle Samsun Barosu Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bu görevi sürdürmeyeceğim. Hem bugün içinde bulunduğumuz şartlara tepki olarak, hem de geçtiğimiz 15 gün içinde yaşadıklarımdan dolayı ifade etmek istiyorum" dedi. 

SAMSUN Baro Başkanı avukat Kerami Gürbüz, görevinden istifa ettiğini açıkladı. 

 

İlkadım ilçesindeki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakan Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, burada yaptığı açıklamada, çoklu baro yasa teklifine karşı olduğunu belirterek, "Hakkınızı helal edin, ben an itibariyle Samsun Barosu Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Bu görevi sürdürmeyeceğim. Hem bugün içinde bulunduğumuz şartlara tepki olarak, hem de geçtiğimiz 15 gün içinde yaşadıklarımdan dolayı ifade etmek istiyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi