Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem (2)

ÇORUM 11.04.2021 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2741+ kez okundu.
 

Çorum'da 4.2 büyüklüğünde deprem (2)

VALİ ÇİFTÇİ: OLUMSUZ DURUM YOK   Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Dodurga ilçesindeki Berk köyünde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamda, olumsuz bir durumun olmadığını duyurdu. Vali Çifti, "Gerek jandarma gerekse AFAD ekiplerimizi  bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Ekiplerimiz yine de arazideler. Berk köyünde de her hangi bir olumsuzluk yok" dedi. 

VALİ ÇİFTÇİ: OLUMSUZ DURUM YOK

 

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Dodurga ilçesindeki Berk köyünde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamda, olumsuz bir durumun olmadığını duyurdu. Vali Çifti, "Gerek jandarma gerekse AFAD ekiplerimizi  bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Ekiplerimiz yine de arazideler. Berk köyünde de her hangi bir olumsuzluk yok" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi