Çorum’da 45 büyük ve küçükbaş hayvan donarak telef oldu

Karadeniz 23.05.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1965+ kez okundu.
 

Çorum’da 45 büyük ve küçükbaş hayvan donarak telef oldu

ÇORUM’da kar yağışı ve tipinin etkili olduğu yüksek kesimlerdeki yaylalarda, 45 büyük ve küçükbaş hayvan, donarak telef oldu.   Çorum’da dün gece etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Soğuk hava nedeniyle Laçin ilçesine bağlı Gözübüyük ve Yeşildere köyleri arasında kalan Katıklıeşme ile Narların Yurdu Yaylaları'nda otlayan 45 büyük ve küçükbaş hayvan donarak, telef oldu. Yeşildere Köyü Muhtarı Ali Okçu, yaylalarda yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirterek “Ani bastıran kar ve tipi nedeniyle yaylalarımızda 45 büyük ve küçükbaş hayvan telef oldu” dedi. 

ÇORUM’da kar yağışı ve tipinin etkili olduğu yüksek kesimlerdeki yaylalarda, 45 büyük ve küçükbaş hayvan, donarak telef oldu.

 

Çorum’da dün gece etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkiledi. Soğuk hava nedeniyle Laçin ilçesine bağlı Gözübüyük ve Yeşildere köyleri arasında kalan Katıklıeşme ile Narların Yurdu Yaylaları'nda otlayan 45 büyük ve küçükbaş hayvan donarak, telef oldu. Yeşildere Köyü Muhtarı Ali Okçu, yaylalarda yoğun kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirterek “Ani bastıran kar ve tipi nedeniyle yaylalarımızda 45 büyük ve küçükbaş hayvan telef oldu” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi