Çorum'da apartman dairesinden 4 kamyon çöp çıktı (2)

Karadeniz 01.05.2020 - 19:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1679+ kez okundu.
 

Çorum'da apartman dairesinden 4 kamyon çöp çıktı (2)

'BİZE SAHİP ÇIKSINLAR'   Çorum'da kızı ile birlikte yaşayan ve evinden 4 kamyon çöp çıkan Gülşen Özdemir (78) apartmana taşındıklarından itibaren evlerinden çıkarılmak istendiklerini söyledi. Evindeki tüm malzemenin giysi, tencere, tava ve takılar olduğunu söyleyen Gülşen Özdemir, "Benim evim çöp ev değil. Biz sahipsiziz diye bizim üzerimize geliyorlar. Bizi dışlıyorlar. Sürekli bizi suçluyorlar. Kızım 4 kere intihara kalkıştı, onu depresyon hastası yaptılar beni de tansiyon hastası. Şu evde bir kere ramazan ekmeği yedirmediler. 3 aydır bizimle uğraşıyorlar. Ne olur bize sahip çıksınlar" dedi.

'BİZE SAHİP ÇIKSINLAR'

 

Çorum'da kızı ile birlikte yaşayan ve evinden 4 kamyon çöp çıkan Gülşen Özdemir (78) apartmana taşındıklarından itibaren evlerinden çıkarılmak istendiklerini söyledi. Evindeki tüm malzemenin giysi, tencere, tava ve takılar olduğunu söyleyen Gülşen Özdemir, "Benim evim çöp ev değil. Biz sahipsiziz diye bizim üzerimize geliyorlar. Bizi dışlıyorlar. Sürekli bizi suçluyorlar. Kızım 4 kere intihara kalkıştı, onu depresyon hastası yaptılar beni de tansiyon hastası. Şu evde bir kere ramazan ekmeği yedirmediler. 3 aydır bizimle uğraşıyorlar. Ne olur bize sahip çıksınlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi