Çorum'da ekipleri seferber eden kadın, kısıtlama öncesi bağ evine gitmiş

ÇORUM 30.04.2021 - 10:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2007+ kez okundu.
 

Çorum'da ekipleri seferber eden kadın, kısıtlama öncesi bağ evine gitmiş

ÇORUM 'da, yakınlarının dün akşamdan beri haber alamadığı Yeter Gösterir (75) için polis ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Merdivenle girilen dairesi boş olan kadın, tam kapanma sürecini geçirmek için gittiği bağ evinde bulundu.     Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1’inci Cadde'de bulunan binanın 4’üncü katındaki dairede oturan Yeter Gösterir’den dün akşamdan beri haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri, kapı açılmayınca itfaiye ekibi çağırdı. İtfaiyeciler, merdiven uzatarak, balkondan polislerle girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi. Kadının cep telefonu ise evde bulundu. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, Gösterir'in bağ evine giderken görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gösterir'i bağ evinde buldu. Yeter Gösterir'in tam kapanma öncesi 17 günü geçirmek amacıyla bağ evine gittiği, telefonunu ise evde unuttuğu için yakınlarına haber veremediği öğrenildi. 

ÇORUM 'da, yakınlarının dün akşamdan beri haber alamadığı Yeter Gösterir (75) için polis ve itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Merdivenle girilen dairesi boş olan kadın, tam kapanma sürecini geçirmek için gittiği bağ evinde bulundu.  

 

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1’inci Cadde'de bulunan binanın 4’üncü katındaki dairede oturan Yeter Gösterir’den dün akşamdan beri haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Eve gelen polis ekipleri, kapı açılmayınca itfaiye ekibi çağırdı. İtfaiyeciler, merdiven uzatarak, balkondan polislerle girdikleri evde kimsenin olmadığını belirledi. Kadının cep telefonu ise evde bulundu. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri, Gösterir'in bağ evine giderken görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, Gösterir'i bağ evinde buldu. Yeter Gösterir'in tam kapanma öncesi 17 günü geçirmek amacıyla bağ evine gittiği, telefonunu ise evde unuttuğu için yakınlarına haber veremediği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi