Çorum'da tartıştığı sürücüyü yaralayan şüpheli tutuklandı

ÇORUM 08.04.2022 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2413+ kez okundu.
 

Çorum'da tartıştığı sürücüyü yaralayan şüpheli tutuklandı

ÇORUM’da maddi hasarlı trafik kazası sonrası sürücüler arasında yaşanan kavgada Hüseyin Yakup A.'yı (25) tabancayla ateş ederek yaralayan Onur S. (20), tutuklandı.    Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesindeki valilik konutu önünde meydana geldi. Hüseyin Yakup A. ile Onur S.'nin kullandığı otomobiller çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Bu sırada Onur S. tabanca ile Hüseyin Yakup A.'ya ateş etti. Kolundan ve bacağından yaralanan Hüseyin Yakup A., kanlar içinde yığılırken, Onur S. otomobiliyle kaçmak isterken devriye polis ekibi tarafından yakalandı. Yaralıya ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak ve yanındaki bir doktor yaptı. Yaralı, ihbarla gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Gözaltına alınan şüpheli Onur S., ifadesinde “Hüseyin Yakup S. aracıyla benim otomobilime çarptı. Sonra aşağıya indi. O inince bende indim, küfür ederek üzerime yürüdü. Ben korkutmak amacıyla üstüme gelmesin diye yere ateş ettim, seken kurşunlar vücuduna isabet etti. Her şey biranda oldu. Keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydı” dedi. Onur S., çıkarıldığı mahkemece “Ateşli silahla genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme suçundan" çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

ÇORUM’da maddi hasarlı trafik kazası sonrası sürücüler arasında yaşanan kavgada Hüseyin Yakup A.'yı (25) tabancayla ateş ederek yaralayan Onur S. (20), tutuklandı. 

 

Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesindeki valilik konutu önünde meydana geldi. Hüseyin Yakup A. ile Onur S.'nin kullandığı otomobiller çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası iki sürücü arasında tartışma yaşandı. Bu sırada Onur S. tabanca ile Hüseyin Yakup A.'ya ateş etti. Kolundan ve bacağından yaralanan Hüseyin Yakup A., kanlar içinde yığılırken, Onur S. otomobiliyle kaçmak isterken devriye polis ekibi tarafından yakalandı. Yaralıya ilk müdahaleyi ise olay yerinden geçen Tabip Odası Başkanı Mustafa Azak ve yanındaki bir doktor yaptı. Yaralı, ihbarla gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  Gözaltına alınan şüpheli Onur S., ifadesinde “Hüseyin Yakup S. aracıyla benim otomobilime çarptı. Sonra aşağıya indi. O inince bende indim, küfür ederek üzerime yürüdü. Ben korkutmak amacıyla üstüme gelmesin diye yere ateş ettim, seken kurşunlar vücuduna isabet etti. Her şey biranda oldu. Keşke bu olaylar hiç yaşanmasaydı” dedi. Onur S., çıkarıldığı mahkemece “Ateşli silahla genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme suçundan" çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi