Çorum'da trafik polislerinden, emniyet kemeri için videolu farkındalık

ÇORUM 22.09.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2639+ kez okundu.
 

Çorum'da trafik polislerinden, emniyet kemeri için videolu farkındalık

ÇORUM Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için berberde sıra bekleyen veya tıraş olan müşterilere emniyet kemeri konulu videolar izletiyor.  Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için proje başlatıldı. Proje kapsamında Çorum ve ilçelerinde faaliyet gösteren yaklaşık 500 berber ve kuaförün dükkanında bulunan televizyonlarından, vatandaşlara, emniyet kemeri konulu kısa videolar izletilecek.   ‘EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİ ANLATACAĞIZ’ Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir, emniyet kemeri konusunda yeni bir proje çalışması başlattıklarını ve günde 5 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Çorum ve ilçelerinde toplam 500 berber ve kuaför salonunda tıraş olmak için bekleyen müşterilere emniyet kemeri konusunda farkındalık çalışması başlattıklarını belirten Demir, “Berber ve kuaför esnafımıza günlük 10 müşteri geldiğini düşünürsek, günlük Çorum’da 5 bin sürücü ve yolcuya emniyet kemerinin önemi anlatılmış olacağız. Tıraş olmak için sıra beklerken vatandaşlarımız bizim hazırlamış olduğumuz kısa videoları televizyondan izleyerek, hem sıkılmayacak hem de emniyet kemerinin önemini bir kez daha kavramış olacak. Kısa videolarımızın yanı sıra vatandaşlarımız için ayrıca Türkiye Trafik Dergisi’ni berber ve kuaför esnafımıza dağıttık” dedi.  

ÇORUM Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için berberde sıra bekleyen veya tıraş olan müşterilere emniyet kemeri konulu videolar izletiyor.  Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için proje başlatıldı. Proje kapsamında Çorum ve ilçelerinde faaliyet gösteren yaklaşık 500 berber ve kuaförün dükkanında bulunan televizyonlarından, vatandaşlara, emniyet kemeri konulu kısa videolar izletilecek.

 

‘EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİ ANLATACAĞIZ’ Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir, emniyet kemeri konusunda yeni bir proje çalışması başlattıklarını ve günde 5 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında Çorum ve ilçelerinde toplam 500 berber ve kuaför salonunda tıraş olmak için bekleyen müşterilere emniyet kemeri konusunda farkındalık çalışması başlattıklarını belirten Demir, “Berber ve kuaför esnafımıza günlük 10 müşteri geldiğini düşünürsek, günlük Çorum’da 5 bin sürücü ve yolcuya emniyet kemerinin önemi anlatılmış olacağız. Tıraş olmak için sıra beklerken vatandaşlarımız bizim hazırlamış olduğumuz kısa videoları televizyondan izleyerek, hem sıkılmayacak hem de emniyet kemerinin önemini bir kez daha kavramış olacak. Kısa videolarımızın yanı sıra vatandaşlarımız için ayrıca Türkiye Trafik Dergisi’ni berber ve kuaför esnafımıza dağıttık” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi