COVİD-19'A YAKALANDI

Rize 11.10.2020 - 19:18, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2252+ kez okundu.
 

COVİD-19'A YAKALANDI

Mustafa Baltacı Kovid-19’a Yakalandı Rize'nin Çayeli İlçesi  Belediye eski Başkan Yardımcısı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden   Çayeli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Baltacı, Kovid-19'a yakalandığını açıkladı. Baltacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlar Vücut kırgınlığım nedeniyle yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Çok şükür genel durumum iyi. Tedavim evde devam ediyor. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.  

Mustafa Baltacı Kovid-19’a Yakalandı


Rize'nin Çayeli İlçesi  Belediye eski Başkan Yardımcısı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden   Çayeli Belediye Başkan adayı olan Mustafa Baltacı, Kovid-19'a yakalandığını açıkladı.


Baltacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kıymetli dostlar Vücut kırgınlığım nedeniyle yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Çok şükür genel durumum iyi. Tedavim evde devam ediyor. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi