COVİD-19 ÖLÜM SAÇIYOR. ÖLÜ SAYISI REKOR KIRDI.

Türkiye 09.12.2020 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2498+ kez okundu.
 

COVİD-19 ÖLÜM SAÇIYOR. ÖLÜ SAYISI REKOR KIRDI.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Türkiye'deki corona virüsü salgınına ilişkin son durumu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pozitif vaka sayısının 1,5 milyonu aştığını belirterek "Günlük vaka sayısında 5 kattan fazla, vefat sayısında yüzde 55'den fazla artış görüyoruz.   Ülke genelinde yatan hasta sayılarımız artmakla birlikte, bazı illerimizde bu daha belirgin" ifadesini kullandı. 9 Aralık corona virüsü tablosunu açıklayan Bakan Koca, 31 bin 712 yeni vaka ve 6 bin 213 yeni hastanın tespit edildiğini, 217 kişinin ise vefat ettiğini duyurdu.

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Türkiye'deki corona virüsü salgınına ilişkin son durumu açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pozitif vaka sayısının 1,5 milyonu aştığını belirterek "Günlük vaka sayısında 5 kattan fazla, vefat sayısında yüzde 55'den fazla artış görüyoruz.

 

Ülke genelinde yatan hasta sayılarımız artmakla birlikte, bazı illerimizde bu daha belirgin" ifadesini kullandı. 9 Aralık corona virüsü tablosunu açıklayan Bakan Koca, 31 bin 712 yeni vaka ve 6 bin 213 yeni hastanın tespit edildiğini, 217 kişinin ise vefat ettiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi