COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR.

Vefat 01.12.2020 - 20:57, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2215+ kez okundu.
 

COVİD-19 RİZE'DE CAN ALMAYA DEVAM EDİYOR.

Rize'de 12 günlük COVİD-19 mücadelesini kaybetti..   Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de etkili olan COVİD-19 bu gün UZUN ailesini yasa boğdu.. Yaklaşık 12 gün önce Covid-19 testİ pozitif çıkan ve RTEÜ Eğitim Artaştırma Hastanesinde  tedavi altına alınan Rİze YOLBAŞI Belediyesinin emekli memurlarından Ali UZUN bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Eşi ve kronik rahatsızlıkları bulunan oğlu da covid-19 a yakalanan ve Hastanede tedavi gören  Ali  UZUN'un cenazesi 02 Kasım 2020 Çarşamba günü Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyünde saat 14.00' de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.   55 Yaşında vefat eden merhum Ali UZUN evli ve 4 çocuk babasıydı. Merhuma Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.  

Rize'de 12 günlük COVİD-19 mücadelesini kaybetti..
 

Türkiye'de olduğu gibi Rize'de de etkili olan COVİD-19 bu gün UZUN ailesini yasa boğdu..


Yaklaşık 12 gün önce Covid-19 testİ pozitif çıkan ve RTEÜ Eğitim Artaştırma Hastanesinde  tedavi altına alınan Rİze YOLBAŞI Belediyesinin emekli memurlarından Ali UZUN bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.


Eşi ve kronik rahatsızlıkları bulunan oğlu da covid-19 a yakalanan ve Hastanede tedavi gören  Ali  UZUN'un cenazesi 02 Kasım 2020 Çarşamba günü Rize'nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Köyünde saat 14.00' de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.  


55 Yaşında vefat eden merhum Ali UZUN evli ve 4 çocuk babasıydı.


Merhuma Allah'tan rahmet UZUN ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi