CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'DE

Siyaset 14.08.2020 - 22:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2690+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'DE

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret ve açılış için hafta sonunu geçireceği baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle hafta sonunu geçireceği memleketi Rize'ye gitmek üzere 'Ana' uçağıyla İstanbul'dan Trabzon'a geldi.   Trabzon Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti milletvekilleri, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile kamu kurum yetkilileri karşıladı. Karşılamanın ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Erdoğan, makam aracına yanaşan hemşehrileriyle bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından geceyi geçireceği Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.  

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi ziyaret ve açılış için hafta sonunu geçireceği baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle hafta sonunu geçireceği memleketi Rize'ye gitmek üzere 'Ana' uçağıyla İstanbul'dan Trabzon'a geldi.

 

Trabzon Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti milletvekilleri, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile kamu kurum yetkilileri karşıladı. Karşılamanın ardından helikopterle Rize'nin Güneysu ilçesine geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı. Erdoğan, makam aracına yanaşan hemşehrileriyle bir süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından geceyi geçireceği Merkez Mahallesi'ndeki evine geçti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi