CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN GÖREVİNDEN ALINDI.

Rize 14.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2812+ kez okundu.
 

CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN GÖREVİNDEN ALINDI.

Rize İl Kültür ve Turizm müdürü İsmail HOCAOĞLU İl Müdürlüğü görevinden alındı. Geçtiğimiz günlerde  Esra ALEMDAROĞLU'nun vekaleten görevlendirildiği Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde İl Müdürlüğü kadrosu aslaeten üzerinde bulunan ismail HOCAOĞLU Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İl Müdürlüğü , görevinden alındı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail HOCAOGLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 13 Ekim 2020 Recep Tayyip ERDOĞAN CUMHURBAŞKANI

Rize İl Kültür ve Turizm müdürü İsmail HOCAOĞLU İl Müdürlüğü görevinden alındı.


Geçtiğimiz günlerde  Esra ALEMDAROĞLU'nun vekaleten görevlendirildiği Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde İl Müdürlüğü kadrosu aslaeten üzerinde bulunan ismail HOCAOĞLU Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İl Müdürlüğü , görevinden alındı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail HOCAOGLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.


13 Ekim 2020

Recep Tayyip ERDOĞAN
CUMHURBAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi