Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Türkiye 22.01.2022 - 13:04, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2874+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı Gazeteci Sedef Kabaş, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş’ın Sarıyer’deki evine giderek gözaltına aldı. Televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığı belirtilen Kabaş, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ardından Kabaş’ın iki avukatının da Emniyet Müdürlüğü’ne geldikleri öğrenildi. Sedef Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Kabaş’ın ifadesinin alınmaya başlandığını, öğleden sonra savcılığa çıkarılacağını duyurdu.   Avukat Uğur Poyraz’ın yaptığı açıklama şöyle:   *Emniyette Sedef Kabaş’ın ifadesi alınmaya başlandı. Öğleden sonra Çağlayan’daki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkacağız.   Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı alçak ifadeler ile hedef alan Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Gül, "Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır." dedi.     Bakan Gül'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:   Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.  

Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

Gazeteci Sedef Kabaş, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatıldı.


Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş’ın Sarıyer’deki evine giderek gözaltına aldı.


Televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığı belirtilen Kabaş, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ardından Kabaş’ın iki avukatının da Emniyet Müdürlüğü’ne geldikleri öğrenildi.


Sedef Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Kabaş’ın ifadesinin alınmaya başlandığını, öğleden sonra savcılığa çıkarılacağını duyurdu.

 

Avukat Uğur Poyraz’ın yaptığı açıklama şöyle:

 

*Emniyette Sedef Kabaş’ın ifadesi alınmaya başlandı. Öğleden sonra Çağlayan’daki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkacağız.

 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı alçak ifadeler ile hedef alan Sedef Kabaş ile ilgili bir açıklama yaptı. Gül, "Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır." dedi.

Bakan Gül'ün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

 

Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi