DAĞDAKİ ÇOBANLA BENİM OYUM BİR Mİ? DİYEN ÜNLÜ MANKEN...

Magazin 14.08.2021 - 09:03, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3703+ kez okundu.
 

DAĞDAKİ ÇOBANLA BENİM OYUM BİR Mİ? DİYEN ÜNLÜ MANKEN...

Yıllar önce bir programda 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi' sözüyle günlerce gündemden düşmeyen ve bu söz kalıbını adeta kalıp haline getiren eski manken Aysun Kayacı 9 yıl sonra tatil için Türkiye’de...   Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmasının ardından ilk kez Türkiye'ye tatile geldi. Tatil için Bodrum'u seçen Kayacı ve ailesi objektiflerden kaçmayı başardı.   2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen Aysun Kayacı, tatil için Bodrum’daydı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre 7 yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum’daki Six Senses Kaplankaya’da tatil yapıyor.   Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş... Haberde yer alan detaylara göre, Aysun Kayacı’yı neredeyse hiç kimse tanımamış. Çok az insanın görünce tanıdığı eski modelin güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği belirtildi. İddialara göre Kaplankaya’yı çok seven çift, rezidans kısmından ev almak için görüşmeler de yapmış. Aysun Kayacı kimdir? Aysun Kayacı (d. 20 Mayıs 1979; Üsküdar, İstanbul) Türk manken, oyuncu, sunucu. Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı.  

Yıllar önce bir programda 'Dağdaki çobanla benim oyum bir mi' sözüyle günlerce gündemden düşmeyen ve bu söz kalıbını adeta kalıp haline getiren eski manken Aysun Kayacı 9 yıl sonra tatil için Türkiye’de...
 

Bir dönem podyumlarda fırtınalar gibi esen ünlü model Aysun Kayacı, 2012 yılında bankacı Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya taşınmasının ardından ilk kez Türkiye'ye tatile geldi. Tatil için Bodrum'u seçen Kayacı ve ailesi objektiflerden kaçmayı başardı.

 

2012 yılında Efe Kapancı ile evlenerek Londra’ya yerleşen Aysun Kayacı, tatil için Bodrum’daydı. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre 7 yaşındaki kızı Maya ve eşiyle birlikte Bodrum’daki Six Senses Kaplankaya’da tatil yapıyor.
 

Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş...


Haberde yer alan detaylara göre, Aysun Kayacı’yı neredeyse hiç kimse tanımamış. Çok az insanın görünce tanıdığı eski modelin güzelliğinden hiçbir şey kaybetmediği belirtildi.


İddialara göre Kaplankaya’yı çok seven çift, rezidans kısmından ev almak için görüşmeler de yapmış.


Aysun Kayacı kimdir?


Aysun Kayacı (d. 20 Mayıs 1979; Üsküdar, İstanbul) Türk manken, oyuncu, sunucu.


Mankenliğe 15 yaşında fuarlarda stand görevlisi olarak başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra 2000'li yıllarda oyunculuğa da başladı ve Zehirli Çiçek dizisinde rol aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi