DAMAT KADAR TAŞ DÜŞSÜN KAFANIZA

Siyaset 10.03.2021 - 12:50, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1877+ kez okundu.
 

DAMAT KADAR TAŞ DÜŞSÜN KAFANIZA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çekiyor. CHP zihniyeti mensupları tweet yarışındalar; 'damat da damat' Damat kadar taş düşsün başınıza" dedi.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: "Kaybolan bir şey yok. Hepsi Merkez Bankası rezervinde. Döviz rezervlerimiz kendini toplamaya başladı. Bay Kemal bunun adı finans yönetimidir. Merkez Bankası'nın şu kadar parası nereye gitti sorma."   Bakanlık yaptığı yıllardan itibaren sayın Berat Bey’in attığı adımları CHP zihniyetinin geçmişinde görmek mümkün mü? Tutturmuşlar şu kadar para nerede? Para Hazine’de…Kaybolan bir şey yok. Kayıp varsa sizdedir. Sizin o kayıp yıllar dediğiniz yıllar var ya… Orada… Sözcünüz Hazine’de çantacı gibi dolanırdı. Bu ülkenin ne Hazine’sini ne de Merkez Bankası’nı güçlendirmediler. Şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı. “NANKÖRSÜNÜZ” Bizim ne sismik ne sondaj gemimiz yoktu. ama şimdi mevcut Enerji Bakanımız Berat Bey’in yardımcısıydı. Berat Bey’in görevde olduğu zamanda 2 sondaj, 3 sismik araştırma gemisi aldık. Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Filomuz dünyanın en güçlü filolarından biri olacak. Ey o tweet’i atanlar damat diye dalga geçtiğiniz Berat Bey’in döneminde atıldı bu adımlar. Nankörsünüz, bunları görmediniz mi duymadınız mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çekiyor. CHP zihniyeti mensupları tweet yarışındalar; 'damat da damat' Damat kadar taş düşsün başınıza" dedi.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:


"Kaybolan bir şey yok. Hepsi Merkez Bankası rezervinde. Döviz rezervlerimiz kendini toplamaya başladı. Bay Kemal bunun adı finans yönetimidir. Merkez Bankası'nın şu kadar parası nereye gitti sorma."

 

Bakanlık yaptığı yıllardan itibaren sayın Berat Bey’in attığı adımları CHP zihniyetinin geçmişinde görmek mümkün mü? Tutturmuşlar şu kadar para nerede? Para Hazine’de…Kaybolan bir şey yok. Kayıp varsa sizdedir.


Sizin o kayıp yıllar dediğiniz yıllar var ya… Orada… Sözcünüz Hazine’de çantacı gibi dolanırdı. Bu ülkenin ne Hazine’sini ne de Merkez Bankası’nı güçlendirmediler. Şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı.


“NANKÖRSÜNÜZ”


Bizim ne sismik ne sondaj gemimiz yoktu. ama şimdi mevcut Enerji Bakanımız Berat Bey’in yardımcısıydı. Berat Bey’in görevde olduğu zamanda 2 sondaj, 3 sismik araştırma gemisi aldık. Bir sondaj gemisi daha alıyoruz.


Bir sondaj gemisi daha alıyoruz. Filomuz dünyanın en güçlü filolarından biri olacak. Ey o tweet’i atanlar damat diye dalga geçtiğiniz Berat Bey’in döneminde atıldı bu adımlar. Nankörsünüz, bunları görmediniz mi duymadınız mı?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi