Dekanın öldüğü trafik kazasında 22 yaralı taburcu edildi

ORDU 26.06.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2564+ kez okundu.
 

Dekanın öldüğü trafik kazasında 22 yaralı taburcu edildi

ORDU'nun Gölköy ilçesinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz'ın hayatını kaybettiği midibüs kazasında yaralanan 25 kişiden 22'si, tedavilerinin ardından taburcu edildi.   Kaza, dün saat 14.30 sıralarında Gölköy ilçesi Gölköy-Ulugöl kara yolu Cihadiye Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ordu Üniversitesi'nce düzenlenen '27'nci İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı' kapsamında kültür ve turizm gezisine katılan dekan, öğretim görevlileri ve ailelerini taşıyan 52 DA 835 plakalı midibüs, virajda kontrolden çıkarak devrildi. Kaza ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. ORDU VALİSİ'NDEN YARALILARA ZİYARET Kazada 25 yolcu yaralandı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz ise yaşamını yitirdi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ordu Valisi Tuncay Sonel de yaralıları tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur'dan bilgi alan Sonel, yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. 25 yaralıdan 22'si tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralılardan 2'sinin Samsun'a sevk edildiği, 1 kişinin ise Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

ORDU'nun Gölköy ilçesinde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz'ın hayatını kaybettiği midibüs kazasında yaralanan 25 kişiden 22'si, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

Kaza, dün saat 14.30 sıralarında Gölköy ilçesi Gölköy-Ulugöl kara yolu Cihadiye Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ordu Üniversitesi'nce düzenlenen '27'nci İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Toplantısı' kapsamında kültür ve turizm gezisine katılan dekan, öğretim görevlileri ve ailelerini taşıyan 52 DA 835 plakalı midibüs, virajda kontrolden çıkarak devrildi. Kaza ihbarıyla bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. ORDU VALİSİ'NDEN YARALILARA ZİYARET Kazada 25 yolcu yaralandı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıddık Korkmaz ise yaşamını yitirdi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ordu Valisi Tuncay Sonel de yaralıları tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur'dan bilgi alan Sonel, yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. 25 yaralıdan 22'si tedavilerinin ardından taburcu edildi. Yaralılardan 2'sinin Samsun'a sevk edildiği, 1 kişinin ise Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi