DEMİR'DEN RİZE HALKINA TEŞEKKÜR.

Rize 26.07.2021 - 14:05, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1554+ kez okundu.
 

DEMİR'DEN RİZE HALKINA TEŞEKKÜR.

Teşekkürler Rize    Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şubesi her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurban derisi toplama faaliyetini tamamladı.   THK Rize Şubesi’ne toplamda 425 adet büyük baş hayvan derisi bağışlandı. THK Rize şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada deri bağışında bulunan herkese teşekkür edildi.   Başkan Mehmet DEMİR, ‘’2021 Yılı Kurban Deri toplama faaliyetimiz sorunsuz olarak sona ermiştir. Bu yıl 425 adet büyük baş hayvan derisi toplayarak geçen seneden konulan hedefe ulaşmış bulunmaktayız. Türk Hava Kurumu’ na desteklerden dolayı bütün bağışçılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. THK sizlerin bağış ve desteklerinizle Türk gençliği, göklerde hak ettiği yeri almaya devam edecektir. Bilindiği üzere Kurban Derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinde kullanılacaktır.   2021 yılı Kurban Derisi toplama faaliyetimize kurumsal destek veren başta Rize Belediye Başkanımız Sayın Rahmi METİN’e, Fındıklı Belediye Başkanı’mız Ercüment Şahin CERVATOĞLU’na ve Rize Merkez Muradiye Beldesi Kömürcüler mahallesi muhtarı Ekrem YAZICI’ ya ve deri toplamamıza yardım eden diğer mahalle ve köy muhtarlarına çok teşekkür ederim. ’dedi
Teşekkürler Rize 
 

Türk Hava Kurumu (THK) Rize Şubesi her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da kurban derisi toplama faaliyetini tamamladı.
 

THK Rize Şubesi’ne toplamda 425 adet büyük baş hayvan derisi bağışlandı. THK Rize şubesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada deri bağışında bulunan herkese teşekkür edildi.
 

Başkan Mehmet DEMİR, ‘’2021 Yılı Kurban Deri toplama faaliyetimiz sorunsuz olarak sona ermiştir. Bu yıl 425 adet büyük baş hayvan derisi toplayarak geçen seneden konulan hedefe ulaşmış bulunmaktayız. Türk Hava Kurumu’ na desteklerden dolayı bütün bağışçılarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. THK sizlerin bağış ve desteklerinizle Türk gençliği, göklerde hak ettiği yeri almaya devam edecektir. Bilindiği üzere Kurban Derilerinden elde edilen gelir havacılık faaliyetlerinde kullanılacaktır.
 

2021 yılı Kurban Derisi toplama faaliyetimize kurumsal destek veren başta Rize Belediye Başkanımız Sayın Rahmi METİN’e, Fındıklı Belediye Başkanı’mız Ercüment Şahin CERVATOĞLU’na ve Rize Merkez Muradiye Beldesi Kömürcüler mahallesi muhtarı Ekrem YAZICI’ ya ve deri toplamamıza yardım eden diğer mahalle ve köy muhtarlarına çok teşekkür ederim. ’dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi