DEVA PARTİSİ RİZE'DE YENİ YÖNETİMİ BELİRLEDİ

Rize 14.09.2021 - 22:11, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2075+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ RİZE'DE YENİ YÖNETİMİ BELİRLEDİ

Deva Partisinde  Ömer Köroğlu'nun DEVA Partisi Rize İl Başkanı olarak atanması üzerine İl Yönetim Kurulu üye sayısının arttırılması kararı alınmış ve bu kapsamda Yönetim Kuruluna yeni üyeler kazandırdılar.      İl Başkanı Ömer Köroğlu yaptığı açıklamada’Teşkilatlanma çalışmalarımızda önemli bir mesafe kat ettik. Bu süreçten sonra saha çalışmalarına daha çok önem verecek, kongre süreçlerine başlayacak, partimizin genel ve yerel politikalarını, bununla beraber çözüm önerilerimizi Rizeli hemşerilerimiz ile buluşturacağız. Yeni Yönetim Kurulumuzun ve Başkanlık Divanımızın tüm hemşerimize, Rize'mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanlık divanında görev değişikliği talebi bulunan ve bırakma kararı alan Yönetim Kurulu Üyelerimizden sonra DEVA Partisi Rize İl Yönetimi ve Başkanlık Divanı aşağıdaki gibi şekillenmiştir. Ömer Köroğlu-İl Başkanı Onur Çolak-Vekil-İl Sekreteri Cihan Suiçmez-İl Teşkilat İşleri Başkanı Zeynep Köse-İl İdari ve Mali İşler Başkanı Onur Çolak-İl Gençlik çalışmaları Başkanı Muammer Atılgan-İl Seçim İşleri Başkanı Pınar Kuk İslamoğlu-İl İnsan Kanyakları ve Parti içi eğitim Başkanı Mehmet Engin Korkmaz-İl kurumsal iletişim ve tanıtım Başkanı Nurdan Altınkaya Selim-İl Eğitim Politikaları Başkanı Yasin Taşçıoğlu-İl Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Maksude Periz-İl Kadın politikaları Başkanı Erdem Eskitoğlu-İl Halkla İlişkiler Başkanı Oktay Karahan-İl Dışişleri ve Güvenlik Politikalar Başkanı Kerem Gündoğdu-İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Gül Ahmet Öztürk-İl Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Barış Temizel-İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı Batıkan Naci Güzel-İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı Cem Çağlar Yavuz-İl Sektörel Politikaları Başkanı Hakan Yılmaz-İl Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Recep Delihasan-İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Mustafa Arslan-İl Sağlık Politikaları Başkanı Fatma Dinç-İl Sosyal Politikalar Başkanı Aykut İshak Balcı Süleyman Dilmaç Bayram Mermer Aysel Aylin Mumcu

Deva Partisinde  Ömer Köroğlu'nun DEVA Partisi Rize İl Başkanı olarak atanması üzerine İl Yönetim Kurulu üye sayısının arttırılması kararı alınmış ve bu kapsamda Yönetim Kuruluna yeni üyeler kazandırdılar.

    
İl Başkanı Ömer Köroğlu yaptığı açıklamada’Teşkilatlanma çalışmalarımızda önemli bir mesafe kat ettik. Bu süreçten sonra saha çalışmalarına daha çok önem verecek, kongre süreçlerine başlayacak, partimizin genel ve yerel politikalarını, bununla beraber çözüm önerilerimizi Rizeli hemşerilerimiz ile buluşturacağız. Yeni Yönetim Kurulumuzun ve Başkanlık Divanımızın tüm hemşerimize, Rize'mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Başkanlık divanında görev değişikliği talebi bulunan ve bırakma kararı alan Yönetim Kurulu Üyelerimizden sonra DEVA Partisi Rize İl Yönetimi ve Başkanlık Divanı aşağıdaki gibi şekillenmiştir.


Ömer Köroğlu-İl Başkanı

Onur Çolak-Vekil-İl Sekreteri

Cihan Suiçmez-İl Teşkilat İşleri Başkanı

Zeynep Köse-İl İdari ve Mali İşler Başkanı

Onur Çolak-İl Gençlik çalışmaları Başkanı

Muammer Atılgan-İl Seçim İşleri Başkanı

Pınar Kuk İslamoğlu-İl İnsan Kanyakları ve Parti içi eğitim Başkanı

Mehmet Engin Korkmaz-İl kurumsal iletişim ve tanıtım Başkanı

Nurdan Altınkaya Selim-İl Eğitim Politikaları Başkanı

Yasin Taşçıoğlu-İl Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı

Maksude Periz-İl Kadın politikaları Başkanı

Erdem Eskitoğlu-İl Halkla İlişkiler Başkanı

Oktay Karahan-İl Dışişleri ve Güvenlik Politikalar Başkanı

Kerem Gündoğdu-İl Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı

Gül Ahmet Öztürk-İl Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı

Barış Temizel-İl Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı

Batıkan Naci Güzel-İl Hukuk ve Adalet İşleri Başkanı

Cem Çağlar Yavuz-İl Sektörel Politikaları Başkanı

Hakan Yılmaz-İl Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı

Recep Delihasan-İl Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı

Mustafa Arslan-İl Sağlık Politikaları Başkanı

Fatma Dinç-İl Sosyal Politikalar Başkanı

Aykut İshak Balcı

Süleyman Dilmaç

Bayram Mermer

Aysel Aylin Mumcu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi