DEVA PARTİSİNDE .İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Siyaset 16.11.2021 - 14:38, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2468+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİNDE .İL BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

DEVA Partisi Muş İl Başkanı Elif Çelik,Görevden alındı   Deva Partisi Muş İl Başkanı Elif ÇELİK Genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda   "Anadolu çocuklarının da il başkanı olabileceğine inandığım ve çok büyük umutlarla girdiğim DEVA Partisi'nde artık yokum" diyerek duyurdu. Çelik açıklamasının devamında "İnandığım hiçbir şeyi savunmaktan asla vazgeçmeyeceğim. İyi olan herkesin yolu açık olsun. Toplumsal muhalefetin bir parçası olmaya ve bu sorumlulukla örgütlemeyi büyütmeye katkı sunmaya devam edecek bir vatandaş olarak mücadele etmeye devam edeceğim. Bunun için herhangi bir parti üyesi veya koltuk veya sıfat sahibi olmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Muş İl Başkanı Elif Çelik,Görevden alındı

 

Deva Partisi Muş İl Başkanı Elif ÇELİK Genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda   "Anadolu çocuklarının da il başkanı olabileceğine inandığım ve çok büyük umutlarla girdiğim DEVA Partisi'nde artık yokum" diyerek duyurdu.


Çelik açıklamasının devamında "İnandığım hiçbir şeyi savunmaktan asla vazgeçmeyeceğim. İyi olan herkesin yolu açık olsun. Toplumsal muhalefetin bir parçası olmaya ve bu sorumlulukla örgütlemeyi büyütmeye katkı sunmaya devam edecek bir vatandaş olarak mücadele etmeye devam edeceğim. Bunun için herhangi bir parti üyesi veya koltuk veya sıfat sahibi olmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi