Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçından notlar

Spor 26.09.2020 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2094+ kez okundu.
 

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor maçından notlar

Trabzonspor, Süper Lig’in 3’üncü haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, ligde son oynanan Yukatel Denizlispor maçına göre Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11’de 2 değişikliğe gitti. Newton, savunmada Abdurrahim’in yerine sakatlıktan dönen Marlon’a, orta sahada ise Campi’nin yerine kart cezasını tamamlayan Flavio’ya görev verdi. Sakatlıkları bulunan Trondsen, Kamil Ahmet ile Ekuban’ın yanı sıra yeni transfer Diabate, ayrıca Pereira, Hosseini, Arda Akbulut, Guilherme ve Salih kadroda yer almadı.   MARLON İLK KEZ Trabzonspor’da sezon öncesi Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve ardından Süper Lig’de oynanan iki maçta forma giyemeyen yeni transferlerden sol bek Marlon, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla ilk kez resmi bir maçta bordo-mavili forma ile sahaya çıktı.   YUSUF 2 AY SONRA KADRODA Trabzonspor’da son olarak geride kalan sezonda Ziraat Türkiye Kupası finalinde Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosunda yer alan ve bu sezon sakatlığı nedeniyle ilk iki haftada forma giyemeyen Yusuf Sarı, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla takıma döndü. Tedavisi tamamlanan genç oyuncu, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 21 kişilik kadrosunda kendine yer buldu.   HOSSEINI VE GUILHERME KULÜP BAKIYOR Trabzonspor’da kadroda düşünülmeyen savunma oyuncusu Hosseini ile hücum oyuncusu Guilherme kendisine kulüp bakıyor. Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna da alınmayan iki oyuncudan yönetimin kendilerine kulüp bulmalarını istediği öğrenildi. 

Trabzonspor, Süper Lig’in 3’üncü haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, ligde son oynanan Yukatel Denizlispor maçına göre Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11’de 2 değişikliğe gitti. Newton, savunmada Abdurrahim’in yerine sakatlıktan dönen Marlon’a, orta sahada ise Campi’nin yerine kart cezasını tamamlayan Flavio’ya görev verdi. Sakatlıkları bulunan Trondsen, Kamil Ahmet ile Ekuban’ın yanı sıra yeni transfer Diabate, ayrıca Pereira, Hosseini, Arda Akbulut, Guilherme ve Salih kadroda yer almadı.

 

MARLON İLK KEZ Trabzonspor’da sezon öncesi Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve ardından Süper Lig’de oynanan iki maçta forma giyemeyen yeni transferlerden sol bek Marlon, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla ilk kez resmi bir maçta bordo-mavili forma ile sahaya çıktı.

 

YUSUF 2 AY SONRA KADRODA Trabzonspor’da son olarak geride kalan sezonda Ziraat Türkiye Kupası finalinde Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosunda yer alan ve bu sezon sakatlığı nedeniyle ilk iki haftada forma giyemeyen Yusuf Sarı, Yeni Malatyaspor karşılaşmasıyla takıma döndü. Tedavisi tamamlanan genç oyuncu, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 21 kişilik kadrosunda kendine yer buldu.

 

HOSSEINI VE GUILHERME KULÜP BAKIYOR Trabzonspor’da kadroda düşünülmeyen savunma oyuncusu Hosseini ile hücum oyuncusu Guilherme kendisine kulüp bakıyor. Yeni Malatyaspor maçı kadrosuna da alınmayan iki oyuncudan yönetimin kendilerine kulüp bulmalarını istediği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi