TRABZONSPOR FENERBAHÇE'Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Spor 21.10.2020 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1959+ kez okundu.
 

TRABZONSPOR FENERBAHÇE'Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Trabzonspor, 2 günlük izinin ardından 25 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 10.30’da yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Eddie Newton yönetiminde, basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı. Son bölümde ise savunma ve hücum oyuncuları ayrı olarak özel çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmana Kovid-19 testi pozitif çıktığı açıklanan Ganalı oyuncu Caleb Ekuban ile sakatlığı devam eden Abdulkadir Parmak ve milli takım kampında bulunan Salih Davrazlı katılmadı.   BAŞKAN AĞAOĞLU, TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞTÜ   Dün gece Trabzon'a gelen kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu da bugün yapılan antrenmanı takip etti. Başkan Ağaoğlu, antrenman öncesi saha ortasında teknik direktör Eddie Newton ve yardımcılarıyla bir süre görüşme gerçekleştirdi.   NEWTON’DAN TAKIM HALİNDE BASKI UYARISI   Bu arada Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton, bugün yapılan antrenmanda öğrencilerine savunmaya yönelik ve rakibe baskı konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman sırasında sık sık çalışmaları durduran Newton, futbolculara, “Topu kaybettiğinizde tek kişi değil takım halinde rakibe baskı uygulayın. Savunma yaparken de tüm oyuncular tek kişiye odaklanmasın. Çevre kontrolünüzü iyi yapın” uyarısında bulundu. FLAVİO VE NWAKAEME DÖNÜYOR Trabzonspor'da kırmızı kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio ile milli arada gittiği ülkesinden döndükten sonra hastalanan ve geçen hafta takımda yer almayan Anthony Nwakaeme, takıma geri dönüyor. Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen ancak hafta başında bireysel olarak antrenmanlara başlayan Nijeryalı Nwakaeme, bordo-mavili takımın bu sabahki çalışmasında yer aldı. 

Trabzonspor, 2 günlük izinin ardından 25 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 10.30’da yaptığı antrenmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Eddie Newton yönetiminde, basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç oynandı. Son bölümde ise savunma ve hücum oyuncuları ayrı olarak özel çalışmalar gerçekleştirdi. Antrenmana Kovid-19 testi pozitif çıktığı açıklanan Ganalı oyuncu Caleb Ekuban ile sakatlığı devam eden Abdulkadir Parmak ve milli takım kampında bulunan Salih Davrazlı katılmadı.

 

BAŞKAN AĞAOĞLU, TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞTÜ

 

Dün gece Trabzon'a gelen kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu da bugün yapılan antrenmanı takip etti. Başkan Ağaoğlu, antrenman öncesi saha ortasında teknik direktör Eddie Newton ve yardımcılarıyla bir süre görüşme gerçekleştirdi.

 

NEWTON’DAN TAKIM HALİNDE BASKI UYARISI

 

Bu arada Trabzonspor’da teknik direktör Eddie Newton, bugün yapılan antrenmanda öğrencilerine savunmaya yönelik ve rakibe baskı konusunda sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman sırasında sık sık çalışmaları durduran Newton, futbolculara, “Topu kaybettiğinizde tek kişi değil takım halinde rakibe baskı uygulayın. Savunma yaparken de tüm oyuncular tek kişiye odaklanmasın. Çevre kontrolünüzü iyi yapın” uyarısında bulundu. FLAVİO VE NWAKAEME DÖNÜYOR Trabzonspor'da kırmızı kart cezası nedeniyle Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Flavio ile milli arada gittiği ülkesinden döndükten sonra hastalanan ve geçen hafta takımda yer almayan Anthony Nwakaeme, takıma geri dönüyor. Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen ancak hafta başında bireysel olarak antrenmanlara başlayan Nijeryalı Nwakaeme, bordo-mavili takımın bu sabahki çalışmasında yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi