Kırmızı ışıkta geçen motosiklet otomobile çarptı; sürücünün sosyal medyadan paylaştığı görüntüler dikkat çekti

Karadeniz 25.10.2020 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 1913+ kez okundu.
 

Kırmızı ışıkta geçen motosiklet otomobile çarptı; sürücünün sosyal medyadan paylaştığı görüntüler dikkat çekti

DÜZCE'de, kırmızı ışıkta geçen motosiklet otomobile çarptı. Kazada alkollü motosiklet sürücüsü ile kız arkadaşı yaralanırken, sürücünün daha önce sosyal medya hesabında hız yaparken yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Asker kaçağı da olan sürücüye toplamda 5 ayrı suçtan 11 bin 358 TL ceza kesildi, motosiklet trafikten men edildi.  Kaza, saat 19.30 sıralarında D-100 kara yolu Olimpiyat kavşağı mevkiinde meydana geldi. Akın Kap, 81 EG 195 plakalı motosikletiyle kırmızı ışık ihlali yaparak Talha Pişkin'in kullandığı 67 AK 474 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Akın Kap ile arkasındaki Duygu Ç. yaralandı. Yaralanan 2 kişi, ihbarla gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.     ASKER KAÇAĞI OLAN SÜRÜCÜ DAHA ÖNCE SOSYAL MEDYADAN PAYMAŞIMLAR YAPMIŞ  Öte yandan, motosiklet sürücüsü Akın Kap’ın yapılan sorgusunda asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Akın Kap’ın daha önce sosyal medya hesabından motosiklet ile hız ve akrobatik hareketler yaparken çektiği görüntüleri paylaşması ise dikkat çekti. Motosikleti trafikten men edilen alkollü sürücüye toplamda 5 ayrı suçtan 11 bin 358 TL ceza kesildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DÜZCE'de, kırmızı ışıkta geçen motosiklet otomobile çarptı. Kazada alkollü motosiklet sürücüsü ile kız arkadaşı yaralanırken, sürücünün daha önce sosyal medya hesabında hız yaparken yaptığı paylaşımlar ise dikkat çekti. Asker kaçağı da olan sürücüye toplamda 5 ayrı suçtan 11 bin 358 TL ceza kesildi, motosiklet trafikten men edildi.  Kaza, saat 19.30 sıralarında D-100 kara yolu Olimpiyat kavşağı mevkiinde meydana geldi. Akın Kap, 81 EG 195 plakalı motosikletiyle kırmızı ışık ihlali yaparak Talha Pişkin'in kullandığı 67 AK 474 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Akın Kap ile arkasındaki Duygu Ç. yaralandı. Yaralanan 2 kişi, ihbarla gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

 

 

ASKER KAÇAĞI OLAN SÜRÜCÜ DAHA ÖNCE SOSYAL MEDYADAN PAYMAŞIMLAR YAPMIŞ  Öte yandan, motosiklet sürücüsü Akın Kap’ın yapılan sorgusunda asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Akın Kap’ın daha önce sosyal medya hesabından motosiklet ile hız ve akrobatik hareketler yaparken çektiği görüntüleri paylaşması ise dikkat çekti. Motosikleti trafikten men edilen alkollü sürücüye toplamda 5 ayrı suçtan 11 bin 358 TL ceza kesildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi