Zonguldak'ta 126 köy yolu ulaşıma kapandı (

ZONGULDAK 19.01.2021 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2107+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta 126 köy yolu ulaşıma kapandı (

BELEDİYE EKİPLERİ, HASTA VE MAHSUR KALANLARIN YARDIMINA KOŞTU   Karadeniz Ereğli İlçe Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan karayolu nedeniyle terminalde bekleyen vatandaşlara sıcak yemek dağıtıldı. Ayrıca kar yağışı nedeniyle dışarı çıkamayan hasta ve yaşlıların ihtiyaçları giderildi. Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahallelerin bir bölümünde yollar kapandı. Ereğli Belediyesi'nin görevlendirdiği ekipler, 112 Acil Servis'e destek vererek hastaları hastanelere götürdü. Ekipler, karla kaplı yolda bazı hastaları sırtına alarak taşıdı. Gece kapanan Ereğli-Zonguldak karayolu nedeniyle terminalde bekleyen vatandaşlara da sıcak yemek dağıtıldı. Vatandaşlar, yolun sabaha karşı açılmasıyla birlikte otobüslerle yola çıktı.   SOĞUK HAVAYA ALDIRMADAN DENİZE GİRDİLER   İlçede esnaflık yapan Sinan Sarıoğlu ile Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, termometreler eksi 4'ü gösterdiği sırada denize girdi. Sarıoğlu ve Civelek, denizde bir süre yüzdü. Civelek, soğouk havada denize girmenin kendisini dinç tuttuğunu söyleyerek, "Herkesin ayrı bir keyfi var. Bizim de bu. Bu havada denize girmek bizleri dinç tutuyor" dedi. 

BELEDİYE EKİPLERİ, HASTA VE MAHSUR KALANLARIN YARDIMINA KOŞTU

 

Karadeniz Ereğli İlçe Belediyesi, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan karayolu nedeniyle terminalde bekleyen vatandaşlara sıcak yemek dağıtıldı. Ayrıca kar yağışı nedeniyle dışarı çıkamayan hasta ve yaşlıların ihtiyaçları giderildi. Ereğli ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahallelerin bir bölümünde yollar kapandı. Ereğli Belediyesi'nin görevlendirdiği ekipler, 112 Acil Servis'e destek vererek hastaları hastanelere götürdü. Ekipler, karla kaplı yolda bazı hastaları sırtına alarak taşıdı. Gece kapanan Ereğli-Zonguldak karayolu nedeniyle terminalde bekleyen vatandaşlara da sıcak yemek dağıtıldı. Vatandaşlar, yolun sabaha karşı açılmasıyla birlikte otobüslerle yola çıktı.

 

SOĞUK HAVAYA ALDIRMADAN DENİZE GİRDİLER

 

İlçede esnaflık yapan Sinan Sarıoğlu ile Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, termometreler eksi 4'ü gösterdiği sırada denize girdi. Sarıoğlu ve Civelek, denizde bir süre yüzdü. Civelek, soğouk havada denize girmenin kendisini dinç tuttuğunu söyleyerek, "Herkesin ayrı bir keyfi var. Bizim de bu. Bu havada denize girmek bizleri dinç tutuyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi