Kardan adama yumrukla saldırdığı anlar kamerada

ZONGULDAK 21.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2355+ kez okundu.
 

Kardan adama yumrukla saldırdığı anlar kamerada

ZONGULDAK'ta, bir vatandaşın kardan adama yumruklarla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu.   Zonguldak'ta etkili olan kar yağışının ardından kent beyaz örtü ile kaplandı. Çoçuklar çeşitli oyunlar oynayarak karın keyfini çıkarırken, Murat Karadeniz ise iş yerinin önüne kardan adam yaptı. Akşam saatlerinde kardan adamın yanına gelen bir kişi, yumruklarla kardan adama saldırdı. Kardan adama yumrukla saldıran kişi, bir süre sonra dengesini kaybedip düştü. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu. 

ZONGULDAK'ta, bir vatandaşın kardan adama yumruklarla saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu.

 

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışının ardından kent beyaz örtü ile kaplandı. Çoçuklar çeşitli oyunlar oynayarak karın keyfini çıkarırken, Murat Karadeniz ise iş yerinin önüne kardan adam yaptı. Akşam saatlerinde kardan adamın yanına gelen bir kişi, yumruklarla kardan adama saldırdı. Kardan adama yumrukla saldıran kişi, bir süre sonra dengesini kaybedip düştü. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Murat Karadeniz, "Kardan adamdan dayak yiyen vatandaş" açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi