Tokat STK'larından AK Parti'li Zengin'e  destek

TOKAT 23.02.2021 - 12:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2472+ kez okundu.
 

Tokat STK'larından AK Parti'li Zengin'e  destek

TOKAT'ta Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e destek verdi.   Tokat Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, STK temsilcileri ile oda binasında düzenledikleri basın basın toplantısında AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin'e destek verdi. Grup adına açıklamada bulunan TSO Başkanı Ali Çelik, "Milletvekilimiz Özlem Zengin hanımefendi şehrimizin yetiştirdiği emeği, gayreti, mücadelesi ve birikimi ile buralara gelmiş önemli bir değerdir. Kendisinin yaptığı açıklamalar çarpıtılarak farklı mecralara çekilmektedir. Salın  Zengin kasıtlı ve bilinçli bir linç girişimi ile karşı karşıya bırakılmıştır. Bir hanımefendiye yakışmayacak kültür ve inancımızla bağdaşmayacak kadar çirkin ve seviyesiz üslubu kınıyoruz. Bu tarz girişimler toplumsal barışa ve birliğimize zarar vermektedir. Tokatlı tüm sivil unsurlar ve STK'lar bir ve bütün olarak vekilimizin yanındayız. Kendisini desteklediğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi. 

TOKAT'ta Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, sosyal medyada yapılan eleştirilere karşı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin'e destek verdi.

 

Tokat Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, STK temsilcileri ile oda binasında düzenledikleri basın basın toplantısında AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin'e destek verdi. Grup adına açıklamada bulunan TSO Başkanı Ali Çelik, "Milletvekilimiz Özlem Zengin hanımefendi şehrimizin yetiştirdiği emeği, gayreti, mücadelesi ve birikimi ile buralara gelmiş önemli bir değerdir. Kendisinin yaptığı açıklamalar çarpıtılarak farklı mecralara çekilmektedir. Salın  Zengin kasıtlı ve bilinçli bir linç girişimi ile karşı karşıya bırakılmıştır. Bir hanımefendiye yakışmayacak kültür ve inancımızla bağdaşmayacak kadar çirkin ve seviyesiz üslubu kınıyoruz. Bu tarz girişimler toplumsal barışa ve birliğimize zarar vermektedir. Tokatlı tüm sivil unsurlar ve STK'lar bir ve bütün olarak vekilimizin yanındayız. Kendisini desteklediğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi