Otomobil takla attı; kaymakam ve şoförü yaralandı

ORDU 23.09.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1816+ kez okundu.
 

Otomobil takla attı; kaymakam ve şoförü yaralandı

ORDU'nun Fatsa ilçesinde Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü'nün (26) içerisinde bulunduğu otomobil, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle takla attı.   Ters dönen otomobilde sıkışan ve ekiplerce kurtarılan Ünlü ile şoförü tedavi altına alındı.  Kaza, öğle saatlerinde Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi'nde meydana geldi. Cemal Çataldaş idaresindeki 52 ABV 860 sivil plakalı otomobil, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle refüje çarparak, takla attı. Ters dönen otomobilde Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü ile şoförü Cemal Çataldaş sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler, araç içerisinde sıkışan kaymakam ve şoförünü çıkartarak, ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Kaymakam ile şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

ORDU'nun Fatsa ilçesinde Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü'nün (26) içerisinde bulunduğu otomobil, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle takla attı.

 

Ters dönen otomobilde sıkışan ve ekiplerce kurtarılan Ünlü ile şoförü tedavi altına alındı.  Kaza, öğle saatlerinde Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi'nde meydana geldi. Cemal Çataldaş idaresindeki 52 ABV 860 sivil plakalı otomobil, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle refüje çarparak, takla attı. Ters dönen otomobilde Kabataş Kaymakamı Seda Ünlü ile şoförü Cemal Çataldaş sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Ekipler, araç içerisinde sıkışan kaymakam ve şoförünü çıkartarak, ambulansla özel bir hastaneye kaldırdı. Kaymakam ile şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi