RİZESPOR GÖZTEPE MAÇINA 3 PUAN İÇİN HAZIRLANIYOR

Spor 07.12.2021 - 22:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2966+ kez okundu.
 

RİZESPOR GÖZTEPE MAÇINA 3 PUAN İÇİN HAZIRLANIYOR

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında evinde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.   Çaykur Rizespor, ligin 16’ncı haftasında 11 Aralık Cumartesi günü Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda pas çalışması ile devam etti. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam eden idman çift kale maç ile son bulurken, antrenmana sakatlığı bulunan Ronolda Mendes katılmadı. 

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 16’ncı haftasında evinde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

 

Çaykur Rizespor, ligin 16’ncı haftasında 11 Aralık Cumartesi günü Çaykur Didi Stadyumu’nda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başladı. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda pas çalışması ile devam etti. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam eden idman çift kale maç ile son bulurken, antrenmana sakatlığı bulunan Ronolda Mendes katılmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi