RİZE'DE KAR FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI

Rize 29.01.2022 - 16:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2239+ kez okundu.
 

RİZE'DE KAR FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ayder Kar Festivali başladı.   Festivalin ilk gününde katılımcılar otomobil şambrelleri, branda ve naylonlarla karda kaydı, horon oynadı. Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda kaymakamlık, belediye ve Ayder Turizm Derneği tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ayder Kar Festivali başladı. Festivalin ilk gününde renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinliğe katılanlar otomobil şambrelleri, branda ve naylonlarla karda kaydı. Kayak sırasında kimi takla attı, kimi ise kalabalığın arasına daldı. Festivalde yöre sanatçılarının konserleri ile kar üstünde horon oynayanlar eğlenceli anlar yaşadı. Festival, yarın yapılacak etkinliklerle sona erecek. 

RİZE’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ayder Kar Festivali başladı.

 

Festivalin ilk gününde katılımcılar otomobil şambrelleri, branda ve naylonlarla karda kaydı, horon oynadı. Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda kaymakamlık, belediye ve Ayder Turizm Derneği tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Ayder Kar Festivali başladı. Festivalin ilk gününde renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinliğe katılanlar otomobil şambrelleri, branda ve naylonlarla karda kaydı. Kayak sırasında kimi takla attı, kimi ise kalabalığın arasına daldı. Festivalde yöre sanatçılarının konserleri ile kar üstünde horon oynayanlar eğlenceli anlar yaşadı. Festival, yarın yapılacak etkinliklerle sona erecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi