Zonguldak’ta tekne alabora oldu: 1 ölü, 1 yaralı

ZONGULDAK 23.06.2022 - 22:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1681+ kez okundu.
 

Zonguldak’ta tekne alabora oldu: 1 ölü, 1 yaralı

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde balık tutarken alabora olan tekneden denize düşen Hüsnü Akın ile kuzeni Ömer Akın'ı balıkçılar kurtardı. Hastaneye kaldırılan yarılılardan Ömer Akın (61) hayatını kaybetti.  Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Filyos beldesinde meydana geldi. Kuzeni Hüsnü Akın (60) ile balık tutmak için denize açılan Ömer Akın’ın bulunduğu tekne dalgaların etkisiyle alabora oldu. Denize düşen Hüsnü ve Ömer Akın için balıkçılar seferber oldu, sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen balıkçılar ilk olarak Hüsnü Akın'ı sudan çıkardı. Kıyıda bekleyen sağlık ekibine teslim edilen Hüsnü Akın, Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.   DALGALARLA SÜRÜKLENDİ, 45 DAKİKA SONRA BULUNDU Teknenin alabora olması sırasında yaralanan ve dalgalarla kaza yerinden sürüklenen Ömer Akın ile yaklaşık 45 dakika sonra bitkin bir halde bulundu. Hemen kıyıya çıkarılan Ömer Akın da ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Ömer Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde balık tutarken alabora olan tekneden denize düşen Hüsnü Akın ile kuzeni Ömer Akın'ı balıkçılar kurtardı. Hastaneye kaldırılan yarılılardan Ömer Akın (61) hayatını kaybetti.  Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Filyos beldesinde meydana geldi. Kuzeni Hüsnü Akın (60) ile balık tutmak için denize açılan Ömer Akın’ın bulunduğu tekne dalgaların etkisiyle alabora oldu. Denize düşen Hüsnü ve Ömer Akın için balıkçılar seferber oldu, sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen balıkçılar ilk olarak Hüsnü Akın'ı sudan çıkardı. Kıyıda bekleyen sağlık ekibine teslim edilen Hüsnü Akın, Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

DALGALARLA SÜRÜKLENDİ, 45 DAKİKA SONRA BULUNDU Teknenin alabora olması sırasında yaralanan ve dalgalarla kaza yerinden sürüklenen Ömer Akın ile yaklaşık 45 dakika sonra bitkin bir halde bulundu. Hemen kıyıya çıkarılan Ömer Akın da ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Ömer Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi