Bakan Kirişci'den selin vurduğu Zonguldak'ta inceleme (2)

ZONGULDAK 28.06.2022 - 19:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2638+ kez okundu.
 

Bakan Kirişci'den selin vurduğu Zonguldak'ta inceleme (2)

KİRİŞCİ: EN HAFİF ATLATAN İL ZONGULDAK   İlçelerdeki incelemelerin ardından Zonguldak kent merkezine gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, suların çekilmesinin ardından tespit çalışmalarının başlayacağını belirterek, "İklim değişikliği denildiğinde bunun altını doldurmamız kolay oluyor. Bugün Haziran’ın 28’i sanki ilkbaharın ilk günleri, sonbaharın ortasıymış gibi bir yağışla karşı karşıyayız. İşte bu iklim değişikliği, küresel ısınma dediğimiz kavramın sahadaki uygulaması. Bize gelen mesajlarla birlikte alınan önlemler sayesinde hamdolsun, şükrolsun bir can kaybımız yok. Maddi kayıplarımız var, fakat özellikle büyükbaş, küçükbaş hayvan konusunda zayi olan telef olan canımız yok. Ama diğer canlılarla ilgili envanterimiz yok. Bundan dolayı bu 5 il içerisinde Zonguldak’ımız en hafif atlatan il oldu diyebiliriz.” diye konuştu. 

KİRİŞCİ: EN HAFİF ATLATAN İL ZONGULDAK

 

İlçelerdeki incelemelerin ardından Zonguldak kent merkezine gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, suların çekilmesinin ardından tespit çalışmalarının başlayacağını belirterek, "İklim değişikliği denildiğinde bunun altını doldurmamız kolay oluyor. Bugün Haziran’ın 28’i sanki ilkbaharın ilk günleri, sonbaharın ortasıymış gibi bir yağışla karşı karşıyayız. İşte bu iklim değişikliği, küresel ısınma dediğimiz kavramın sahadaki uygulaması. Bize gelen mesajlarla birlikte alınan önlemler sayesinde hamdolsun, şükrolsun bir can kaybımız yok. Maddi kayıplarımız var, fakat özellikle büyükbaş, küçükbaş hayvan konusunda zayi olan telef olan canımız yok. Ama diğer canlılarla ilgili envanterimiz yok. Bundan dolayı bu 5 il içerisinde Zonguldak’ımız en hafif atlatan il oldu diyebiliriz.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi