YAZICI BAKANLA .ÇAYKUR İŞÇİLERİNİN DURUMUNU GÖRÜŞTÜ

Siyaset 26.09.2022 - 20:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3173+ kez okundu.
 

YAZICI BAKANLA .ÇAYKUR İŞÇİLERİNİN DURUMUNU GÖRÜŞTÜ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçiler hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le görüştü.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le görüştü. Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçilerin talepleri olduğunu belirterek, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’i ziyaret ettik. Sayın Bakan ile görüşmemizin gündeminde Çaykur mevsimlik işçisi kardeşlerimizin talepleri vardı. Yakın takipçisi olduğumuz konunun en kısa zamanda çözüme kavuşacağını umut ediyorum” ifadelerini kullandı. Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Hançeroğlu da Çaykur işçilerinin beklenti ve taleplerini Bakan Bilgin'le görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya teşekkür ederek, "Rize Milletvekilimiz ve bakanımız sayın Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Vedat Bilgin'i Çaykur işçileri için ziyaret etti, Kendilerine çok teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu. (

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçiler hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le görüştü.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’le görüştü. Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"ÇAYKUR’da çalışan mevsimlik işçilerin talepleri olduğunu belirterek, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’i ziyaret ettik. Sayın Bakan ile görüşmemizin gündeminde Çaykur mevsimlik işçisi kardeşlerimizin talepleri vardı. Yakın takipçisi olduğumuz konunun en kısa zamanda çözüme kavuşacağını umut ediyorum” ifadelerini kullandı. Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Hançeroğlu da Çaykur işçilerinin beklenti ve taleplerini Bakan Bilgin'le görüşen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'ya teşekkür ederek, "Rize Milletvekilimiz ve bakanımız sayın Hayati Yazıcı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Vedat Bilgin'i Çaykur işçileri için ziyaret etti, Kendilerine çok teşekkür ederiz" paylaşımında bulundu. (

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi