Dikkat Dikkat !! Rize'nin Çocuğu Konuşuyor

Spor 03.04.2019 - 13:41, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2174+ kez okundu.
 

Dikkat Dikkat !! Rize'nin Çocuğu Konuşuyor

DİKKAT DİKKAT: RİZE’NİN ÇOCUĞU KONUŞUYOR     Süper ligin 27. Haftasında  sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu, "Takım olarak ve performans olarak iyi durumdayız. İyi dişimizi sürdürüp kazanmak istiyoruz." dedi. Yeşil-mavili takımın golcü futbolcusu Vedat Muriç’in çocuk adam lakabı taktığı, taraftarların ise Rize’ nin çocuğu dediği Azubuike Okechukwu, lig’ de yakaladıkları çıkışa aradan sonrada devam etmek istediklerini söyledi.  Lige Beşiktaş maçı ile başlayacaklarını hatırlatan Azubuike, "Beşiktaş maçını kazanacağımıza inanıyorum. İyi durumdayız. Takım olarak ve performans olarak iyi durumdayız. İyi dişimizi sürdürüp kazanmak istiyoruz." diye konuştu.    Çaykur Rizespor'a kiralık olarak geldiğini hatırlatan Nijeryalı orta saha, "Rize'yi çok sevdim. Rize bir futbol şehri. İnsanların kulübe bağlılığı beni çok mutlu ediyor. İlk önce sezonu iyi tamamlamayı istiyorum. Burada kalmayı bende isterim ama şartların oluşması gerekiyor. İki kulübün anlaşması gerekiyor. Umarım gelecek sezon Türkiye'de burada oynamaya devam ederim." şeklinde konuştu.Rize'de kendisine "Çocuk Adam" olarak çağrıldığını anlatan Azubuike, "Çocuk adam lakabını buraya geldiğimde Vedat Muriç başlatmıştı. Sonra herkes söylemeye başladı. Şehre taraftarlarla buluştuğumda onlarda beni 'Çocuk Adam' diye çağırmaya başladı. Bu benim çok hoşuma gidiyor." dedi.     FARKINDALIK YARATTILAR    Dünya Otizm Farkındalık günü dolayısıyla Rize Eğitim ve rehabilitasyon öğrencileri Rizespor’u ziyaret etti. Mehmet Cengiz tesislerine giden öğrenciler Rizespor teknik direktörü Okan Buruk ve futbolcularla bir araya geldi.  Farkındalığı artırmak için yapılan ziyarette öğrenciler teknik kadro ve futbolcularla fotoğraf çekildi. Teknik Direktör Okan Buruk, öğrencilerle yakından ilgilendi.     

DİKKAT DİKKAT: RİZE’NİN ÇOCUĞU KONUŞUYOR  

 

Süper ligin 27. Haftasında  sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek olan Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Azubuike Okechukwu, "Takım olarak ve performans olarak iyi durumdayız. İyi dişimizi sürdürüp kazanmak istiyoruz." dedi. Yeşil-mavili takımın golcü futbolcusu Vedat Muriç’in çocuk adam lakabı taktığı, taraftarların ise Rize’ nin çocuğu dediği Azubuike Okechukwu, lig’ de yakaladıkları çıkışa aradan sonrada devam etmek istediklerini söyledi. 

Lige Beşiktaş maçı ile başlayacaklarını hatırlatan Azubuike, "Beşiktaş maçını kazanacağımıza inanıyorum. İyi durumdayız. Takım olarak ve performans olarak iyi durumdayız. İyi dişimizi sürdürüp kazanmak istiyoruz." diye konuştu. 

 

Çaykur Rizespor'a kiralık olarak geldiğini hatırlatan Nijeryalı orta saha, "Rize'yi çok sevdim. Rize bir futbol şehri. İnsanların kulübe bağlılığı beni çok mutlu ediyor. İlk önce sezonu iyi tamamlamayı istiyorum. Burada kalmayı bende isterim ama şartların oluşması gerekiyor. İki kulübün anlaşması gerekiyor. Umarım gelecek sezon Türkiye'de burada oynamaya devam ederim." şeklinde konuştu.Rize'de kendisine "Çocuk Adam" olarak çağrıldığını anlatan Azubuike, "Çocuk adam lakabını buraya geldiğimde Vedat Muriç başlatmıştı. Sonra herkes söylemeye başladı. Şehre taraftarlarla buluştuğumda onlarda beni 'Çocuk Adam' diye çağırmaya başladı. Bu benim çok hoşuma gidiyor." dedi.  

 

FARKINDALIK YARATTILAR 

 

Dünya Otizm Farkındalık günü dolayısıyla Rize Eğitim ve rehabilitasyon öğrencileri Rizespor’u ziyaret etti. Mehmet Cengiz tesislerine giden öğrenciler Rizespor teknik direktörü Okan Buruk ve futbolcularla bir araya geldi.  Farkındalığı artırmak için yapılan ziyarette öğrenciler teknik kadro ve futbolcularla fotoğraf çekildi. Teknik Direktör Okan Buruk, öğrencilerle yakından ilgilendi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi