DİYANET İŞLERİ BAŞKANI RİZE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Eğitim 09.07.2020 - 20:56, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2511+ kez okundu.
 

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI RİZE'DE ZİYARETLERDE BULUNDU.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş  Rize'de , Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne yaptığı ziyarette Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin eşlik etti. Uaktan eğitim olarak devam eden Arapça Hazırlık ve İhtisas sınıflarının bugünkü dersleri Prof. Dr. Ali Erbaş'ın  katılımıyla gerçekleşti. Erbaş , kursiyerlerle hasbihal ettikten sonra kendilerine başarılar ve muvaffakiyetler dileyerek Rize'de Dini Yüksek İhtisas Merkezinden ayrıldı.  

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Rize'de Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş  Rize'de , Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğüne yaptığı ziyarette Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin eşlik etti.


Uaktan eğitim olarak devam eden Arapça Hazırlık ve İhtisas sınıflarının bugünkü dersleri Prof. Dr. Ali Erbaş'ın  katılımıyla gerçekleşti.


Erbaş , kursiyerlerle hasbihal ettikten sonra kendilerine başarılar ve muvaffakiyetler dileyerek Rize'de Dini Yüksek İhtisas Merkezinden ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi