Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

ORDU 24.09.2021 - 11:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2418+ kez okundu.
 

Doğu Karadeniz'de yaylalar beyaza büründü

ORDU YAYLALARI BEMBEYAZ   Doğu Karadeniz Bölgesi'nde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşünce gece saatlerinde Ordu, Giresun ve Gümüşhane’de yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Yaylası, Giresun’un Karagöl Yaylası ve Gümüşhane’nin bazı yaylaları, beyaz örtüyle kaplandı. 

ORDU YAYLALARI BEMBEYAZ

 

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altına düşünce gece saatlerinde Ordu, Giresun ve Gümüşhane’de yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Ordu’nun Kabadüz ilçesindeki Çambaşı Yaylası, Giresun’un Karagöl Yaylası ve Gümüşhane’nin bazı yaylaları, beyaz örtüyle kaplandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi