Dondurma yiyen genç, aşısını gezici ekibe yaptırdı

BARTIN 29.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 3043+ kez okundu.
 

Dondurma yiyen genç, aşısını gezici ekibe yaptırdı

'HEP DONDURMA YİYORUM, AŞI OLURKEN DE YEDİM'   Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden bu yıl mezun olan Furkan Kardaş (18), dışarıda dondurma yerken kendisini davet eden aşı ekibinin teklifini kabul ettiğini ve birinci doz aşısını olduğunu söyledi. Kardaş, aşı için tesadüfen aynı gün randevusu olduğunu da belirterek, "Benim aşı randevu günümdü. Babamla ve kardeşimle caddede dolaşırken, bir aşılama çadırının kurulduğunu gördük. Bana oradaki büyüklerim ‘Aşı olur musun?’ teklifinde bulundular. Ben de kabul ettim. Bu güzel uygulama için başta sağlık bakanımız ve sağlık müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Ben her zaman dondurma yiyorum. Aşı olurken de dondurma yedim. Sağlık bakanımız beni paylaşmış, ben ve arkadaşlarım çok şaşırdık, arayan çok oldu" dedi.

'HEP DONDURMA YİYORUM, AŞI OLURKEN DE YEDİM'

 

Bartın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden bu yıl mezun olan Furkan Kardaş (18), dışarıda dondurma yerken kendisini davet eden aşı ekibinin teklifini kabul ettiğini ve birinci doz aşısını olduğunu söyledi. Kardaş, aşı için tesadüfen aynı gün randevusu olduğunu da belirterek, "Benim aşı randevu günümdü. Babamla ve kardeşimle caddede dolaşırken, bir aşılama çadırının kurulduğunu gördük. Bana oradaki büyüklerim ‘Aşı olur musun?’ teklifinde bulundular. Ben de kabul ettim. Bu güzel uygulama için başta sağlık bakanımız ve sağlık müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Ben her zaman dondurma yiyorum. Aşı olurken de dondurma yedim. Sağlık bakanımız beni paylaşmış, ben ve arkadaşlarım çok şaşırdık, arayan çok oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi