Dövülerek öldürülen kişi, kimliği tespit edilemezse belediye ekiplerince toprağa verilecek

ZONGULDAK 13.01.2021 - 15:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2212+ kez okundu.
 

Dövülerek öldürülen kişi, kimliği tespit edilemezse belediye ekiplerince toprağa verilecek

 ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Çayı kenarında 4 Ocak'ta bulunan 50 yaşlarındaki el ve ayakları bağlı erkek cesedinin kimliği halen tespit edilemedi. Cesedin 1 ay içerisinde yakınlarına teslim edilememesi halinde belediye ekiplerince, toprağa verileceği belirtildi.   Çaycuma ilçesi girişinde 4 Ocak'ta, Filyos Çayı kenarında çalılıklar arasında erkek cesedi bulundu. 50 yaşlarındaki erkek cesedinin, yaklaşık 4-5 günlük olduğu belirlendi. Elleri ve ayakları bağlı olan kişinin, ilk belirlemelere göre dövülerek öldürüldüğü tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile istihbarat birimi ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için kayıp başvurularını incelemeye aldı. Ancak şu ana kadar cesedin kime ait olduğu tespit edilemedi.  Şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için de çalışmasını sürdüren ekipler, çevredeki güvenlik ve mobese kameraları incelemeye aldı. Çaycuma Devlet Hastanesi'nde bekletilen cesedin, 1 ay içerisinde kimliği tespit edilemezse, belediye ekiplerince, toprağa verileceği bildirildi. 

 ZONGULDAK'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Filyos Çayı kenarında 4 Ocak'ta bulunan 50 yaşlarındaki el ve ayakları bağlı erkek cesedinin kimliği halen tespit edilemedi. Cesedin 1 ay içerisinde yakınlarına teslim edilememesi halinde belediye ekiplerince, toprağa verileceği belirtildi.

 

Çaycuma ilçesi girişinde 4 Ocak'ta, Filyos Çayı kenarında çalılıklar arasında erkek cesedi bulundu. 50 yaşlarındaki erkek cesedinin, yaklaşık 4-5 günlük olduğu belirlendi. Elleri ve ayakları bağlı olan kişinin, ilk belirlemelere göre dövülerek öldürüldüğü tespit edildi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında polis ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. İl ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile istihbarat birimi ekipleri, cesedin kimliğini tespit etmek için kayıp başvurularını incelemeye aldı. Ancak şu ana kadar cesedin kime ait olduğu tespit edilemedi.  Şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için de çalışmasını sürdüren ekipler, çevredeki güvenlik ve mobese kameraları incelemeye aldı. Çaycuma Devlet Hastanesi'nde bekletilen cesedin, 1 ay içerisinde kimliği tespit edilemezse, belediye ekiplerince, toprağa verileceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi