Düğün konvoyunun önünü kesenle damat kavga etti, gelin ayırmaya çalıştı

DÜZCE 05.06.2022 - 17:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1685+ kez okundu.
 

Düğün konvoyunun önünü kesenle damat kavga etti, gelin ayırmaya çalıştı

DÜZCE’de düğün konvoyunda gelin aracının önünü kesen otomobilin sürücüsüne damat tepki gösterdi.   Sürücü ile damadın tartışması kavgaya dönüşürken, gelin ve çevredekiler tarafları ayırmaya çalıştı. Bu anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Olay, Düzce D-100 Karayolu Fevzi Çakmak Mahallesi mevkinde meydana geldi. Şehir merkezi istikametindeki düğün konvoyunda bir sürücü gelin aracının önüne geçerek yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. Damat, araçtan inerek, yolu kapatmaya çalışan kişiye tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesiyle  konvoydaki diğer araç sürücüleri de kavgaya dahil oldu. Gelin ve tarafların yakınları da araçtan inerek tarafları ayırmaya çalıştı. Bir süre kavga eden taraflar, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Kavga anları çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi. 

DÜZCE’de düğün konvoyunda gelin aracının önünü kesen otomobilin sürücüsüne damat tepki gösterdi.

 

Sürücü ile damadın tartışması kavgaya dönüşürken, gelin ve çevredekiler tarafları ayırmaya çalıştı. Bu anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonları ile görüntülendi. Olay, Düzce D-100 Karayolu Fevzi Çakmak Mahallesi mevkinde meydana geldi. Şehir merkezi istikametindeki düğün konvoyunda bir sürücü gelin aracının önüne geçerek yolu trafiğe kapatmaya çalıştı. Damat, araçtan inerek, yolu kapatmaya çalışan kişiye tepki gösterdi. Tartışmanın büyümesiyle  konvoydaki diğer araç sürücüleri de kavgaya dahil oldu. Gelin ve tarafların yakınları da araçtan inerek tarafları ayırmaya çalıştı. Bir süre kavga eden taraflar, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Kavga anları çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi