‘DUMANDAN DOLAYI DÜKKANIN İÇİNDE DURAMADIK

SAMSUN 28.01.2021 - 12:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1582+ kez okundu.
 

‘DUMANDAN DOLAYI DÜKKANIN İÇİNDE DURAMADIK

‘DUMANDAN DOLAYI DÜKKANIN İÇİNDE DURAMADIK’   Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde 4 iş yeri ile 2 otomobilin yandığı sokakta iş yeri olan Emre Karataş, yangını haber alıp sabah saatlerinde iş yerine geldiğini belirterek, "Sabah erken saatlerde yangın çıktı, bize de polis memurları haber verdi. Sokağın diğer ucunda yer alan motor yağı dükkanında çıkmış yangın. Yanıcı bir madde olduğu için rüzgarın da etkisiyle diğer dükkanlara sıçradı ve patlamalar da oldu. Büyük bir yangındı. Yangının olduğu sırada sokak duman kaplıydı. Alevler bizim dükkana da sıçrar diye ürünleri boşaltmayı düşünüyorduk. Ancak yoğun dumandan dolayı dükkanın içinde duramadık. Allah beterinden korusun. Yanan dükkanda dükkan sahiplerinin baktıkları hayvanlar da vardı” dedi. 

‘DUMANDAN DOLAYI DÜKKANIN İÇİNDE DURAMADIK’

 

Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde 4 iş yeri ile 2 otomobilin yandığı sokakta iş yeri olan Emre Karataş, yangını haber alıp sabah saatlerinde iş yerine geldiğini belirterek, "Sabah erken saatlerde yangın çıktı, bize de polis memurları haber verdi. Sokağın diğer ucunda yer alan motor yağı dükkanında çıkmış yangın. Yanıcı bir madde olduğu için rüzgarın da etkisiyle diğer dükkanlara sıçradı ve patlamalar da oldu. Büyük bir yangındı. Yangının olduğu sırada sokak duman kaplıydı. Alevler bizim dükkana da sıçrar diye ürünleri boşaltmayı düşünüyorduk. Ancak yoğun dumandan dolayı dükkanın içinde duramadık. Allah beterinden korusun. Yanan dükkanda dükkan sahiplerinin baktıkları hayvanlar da vardı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi