‘DÜNYANIN GIPTAYLA BAKTIĞI PROJELERİ YAPIYORUZ’

Siyaset 25.09.2020 - 18:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:38 2749+ kez okundu.
 

‘DÜNYANIN GIPTAYLA BAKTIĞI PROJELERİ YAPIYORUZ’

‘DÜNYANIN GIPTAYLA BAKTIĞI PROJELERİ YAPIYORUZ’   ​Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olacak Zigana Tüneli projesi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşası süren tünel projesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, Zigana Tüneli'nin tamamlandığında ulaşımda 8 kilometrelik kısalma ve beraberinde büyük bir tasarruf elde edileceğini söyledi. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Tüneli, çift tüp tünelleriyle Avrupa'nın en uzun çift tüplü tünellerinden bir tanesi. Çok özel bir proje. Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yapıyoruz. Zigana Tüneli de bunlarda bir tanesi. İnşallah tamamlandığında bölgeye ciddi bir değer katacaktır. İnşallah en kısa zamanda burayı bitireceğiz. Tünel bittiğinde 14 buçuk kilometrelik bir tünel olmasının yanında eski yolu 8 kilometre kısaltıyor. Bu da zaman ve yakıttan müthiş derecede bir kazanım sağlıyor" dedi. 

‘DÜNYANIN GIPTAYLA BAKTIĞI PROJELERİ YAPIYORUZ’

 

​Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tamamlandığında dünyanın ikinci, Avrupa'nın ise en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olacak Zigana Tüneli projesi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşası süren tünel projesi çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Karaismailoğlu, Zigana Tüneli'nin tamamlandığında ulaşımda 8 kilometrelik kısalma ve beraberinde büyük bir tasarruf elde edileceğini söyledi. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Tüneli, çift tüp tünelleriyle Avrupa'nın en uzun çift tüplü tünellerinden bir tanesi. Çok özel bir proje. Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yapıyoruz. Zigana Tüneli de bunlarda bir tanesi. İnşallah tamamlandığında bölgeye ciddi bir değer katacaktır. İnşallah en kısa zamanda burayı bitireceğiz. Tünel bittiğinde 14 buçuk kilometrelik bir tünel olmasının yanında eski yolu 8 kilometre kısaltıyor. Bu da zaman ve yakıttan müthiş derecede bir kazanım sağlıyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi