Düzce'de otlarla yapılan lezzetler tanıtılıyor

DÜZCE 04.06.2022 - 16:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 2724+ kez okundu.
 

Düzce'de otlarla yapılan lezzetler tanıtılıyor

DÜZCE Kent Konseyi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Düzce Otları ve Bereket Festivali kortej yürüyüşü ile başlarken, otlardan yapılan yemekler ve gıda ürünleri sergilendi.   Düzce Kent Konseyi tarafından Düzce Otları ve Bereket Festivali’nin bu yıl 6’ncısı düzenlendi. Festival, Düzce Belediyesi ile Anıtpark arasında düzenlenen renkli kortejle başladı. Anıtpark’ta halk oyunları sergilenirken, stantlarda otlarla yapılan yemekler ve gıda ürünleri sergilendi. Ayrıca el emeği eserler satışa sunuldu. 4 gün sürecek festivalde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  Düzce Kent Konseyi Başkanı Ali Dilber doğada yetişen otları tanıtmak istediklerini belirterek, “Burada Düzce’nin yetişmiş otlarını ve görselliklerini tanıtıyoruz. Bahar aylarında otlarımız, sonbaharda ise kestane ve kabağımız var. Düzce’de doğada yetişen otları tanıtarak ilimizi bu çerçevede ulusal ve uluslararası düzeye çekmek istiyoruz. Kaldirik ve ısırgan otları ön plana çıkmış ama tespitlerimiz 17 değişik ot var. Onları ön plana çıkarmaya çalışıyoruz” dedi. 

DÜZCE Kent Konseyi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Düzce Otları ve Bereket Festivali kortej yürüyüşü ile başlarken, otlardan yapılan yemekler ve gıda ürünleri sergilendi.

 

Düzce Kent Konseyi tarafından Düzce Otları ve Bereket Festivali’nin bu yıl 6’ncısı düzenlendi. Festival, Düzce Belediyesi ile Anıtpark arasında düzenlenen renkli kortejle başladı. Anıtpark’ta halk oyunları sergilenirken, stantlarda otlarla yapılan yemekler ve gıda ürünleri sergilendi. Ayrıca el emeği eserler satışa sunuldu. 4 gün sürecek festivalde çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  Düzce Kent Konseyi Başkanı Ali Dilber doğada yetişen otları tanıtmak istediklerini belirterek, “Burada Düzce’nin yetişmiş otlarını ve görselliklerini tanıtıyoruz. Bahar aylarında otlarımız, sonbaharda ise kestane ve kabağımız var. Düzce’de doğada yetişen otları tanıtarak ilimizi bu çerçevede ulusal ve uluslararası düzeye çekmek istiyoruz. Kaldirik ve ısırgan otları ön plana çıkmış ama tespitlerimiz 17 değişik ot var. Onları ön plana çıkarmaya çalışıyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi