EFSANE BAŞKAN RİZE'DE . TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK

Rize (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.08.2021 - 19:52, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 5152+ kez okundu.
 

EFSANE BAŞKAN RİZE'DE . TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK

TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK   Cengiz Holding Başkan vekili Ekrem Cengiz Rize-Artvin havalimanını gezdi   Cengiz Holding Başkan vekili ve Rizespor’un eski başkanı Erem Cengiz, uzun aranın ardından ailesiyle birlikte Rize’ye geldi. Rizespor kulübünü’ ziyaret eden Ekrem Cengiz, yüklenicisi oldukları ulaştırma ve alt yapı bakanlığının projesi olan Rize-Artvin hava limanı inşaatında incelemelerde bulundu.  Cengiz yaptığı açıklamada “Hava alanını hem deniz hem kara kısmından gezdik. Doğa ile uyum içinde. Kara tarafında coğrafi yapı, evlerin kalitesi Avrupai ir görüntü var.  Çok hoşuma gitti. Deniz tarafından kara tarafını gördüm. Terminal binası ve Deniz dolgusunun kalitesi ile Avrupa standartlarında bir hava alanı oluyor.  Çevre düzenlemesi ile kaliteli bir hava alanı olacak. Terminal binaları çok güzel. Yapılış kalitesi ve çevre uyumu fevkalade.  Rize ekonomisine çok büyük katkısı var.  Hava alanı kalitesi ve çevre uyumu ile birlikte Rize’ye gelmek isteyenlerin sayısı artacak. Otel ve yolları ile Rize’ye büyük yatırımlar oldu. Hava alanı sayesinde Rize ve bölgemiz Türkiye ve Dünyada gezilecek özel bir yer haline gelecek. Gelip gidenler ekonomiye can katacak. Uzun vadede bakıldığında alt yapı sayesinde dağlar ve yaylalar değerleri anlaşılacak. Buraya gelmek isteyenler olacak. Kaçkar, Ovit tarafına kadar uzanan yelpazede güzel bir kış turizmi olacaktır. Büyük bir yatırımcı ile buralar turizm bölgesi olacaktır. Alt yapı bunları destekler. Alt yapı olduğunda yatırımcılarda buraya gelecek. Kaçkarlar’ dan Ovit’e kadar tüneller yapılıyor. Güzel kayak merkezleri olabilir. Deniz kuvvetlerinden eğlence sektörüne katkı olacak. Hava alanı yatırımı kısa sürede geri dönecek bir tesistir. Rize’nin her şeyi var. Şimdi de hava alanı oluyor.  İnsanlarımız kemençe ve tulumun etrafında buluşmuş ve memleketine bağımlı dik duran bir yapımız var.  Hizmetler ile Rize’miz kazanacaktır” ifadelerini kullandı.   Rizespor eski başkanı , yeşil-mavilileri ziyaret etti   CENGİZ BAŞARI DİLEDİ   Çaykur Rizespor’un efsane başkanlarından Ekrem Cengiz, yeşil-mavili kulübü ziyaret etti. Ak parti Rize millet vekili Osman Aşkın Bak, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu, Ali Haydar Er, Sedat Obanoz, Serkan Karavin, Hasan Bakır, Talha Küçükvar ve sportif direktör Fahri Tatan ve Teknik Direktör Bülent Uygun ile futbolcularla bir araya geldi. Tesisleri gezen eski başkan Ekrem Cengiz, Teknik Direktör Bülent Uygun ve oyuncularla sohbet ederken Yeşil-mavililere yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu.  Bülent Uygun, Eski başkan Ekrem Cengiz’i ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek başarı sözü verdi.

TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLACAK

 

Cengiz Holding Başkan vekili Ekrem Cengiz Rize-Artvin havalimanını gezdi

 

Cengiz Holding Başkan vekili ve Rizespor’un eski başkanı Erem Cengiz, uzun aranın ardından ailesiyle birlikte Rize’ye geldi. Rizespor kulübünü’ ziyaret eden Ekrem Cengiz, yüklenicisi oldukları ulaştırma ve alt yapı bakanlığının projesi olan Rize-Artvin hava limanı inşaatında incelemelerde bulundu.  Cengiz yaptığı açıklamada “Hava alanını hem deniz hem kara kısmından gezdik. Doğa ile uyum içinde. Kara tarafında coğrafi yapı, evlerin kalitesi Avrupai ir görüntü var.  Çok hoşuma gitti. Deniz tarafından kara tarafını gördüm. Terminal binası ve Deniz dolgusunun kalitesi ile Avrupa standartlarında bir hava alanı oluyor.  Çevre düzenlemesi ile kaliteli bir hava alanı olacak. Terminal binaları çok güzel. Yapılış kalitesi ve çevre uyumu fevkalade.  Rize ekonomisine çok büyük katkısı var.  Hava alanı kalitesi ve çevre uyumu ile birlikte Rize’ye gelmek isteyenlerin sayısı artacak. Otel ve yolları ile Rize’ye büyük yatırımlar oldu. Hava alanı sayesinde Rize ve bölgemiz Türkiye ve Dünyada gezilecek özel bir yer haline gelecek. Gelip gidenler ekonomiye can katacak. Uzun vadede bakıldığında alt yapı sayesinde dağlar ve yaylalar değerleri anlaşılacak. Buraya gelmek isteyenler olacak. Kaçkar, Ovit tarafına kadar uzanan yelpazede güzel bir kış turizmi olacaktır. Büyük bir yatırımcı ile buralar turizm bölgesi olacaktır. Alt yapı bunları destekler. Alt yapı olduğunda yatırımcılarda buraya gelecek. Kaçkarlar’ dan Ovit’e kadar tüneller yapılıyor. Güzel kayak merkezleri olabilir. Deniz kuvvetlerinden eğlence sektörüne katkı olacak. Hava alanı yatırımı kısa sürede geri dönecek bir tesistir. Rize’nin her şeyi var. Şimdi de hava alanı oluyor.  İnsanlarımız kemençe ve tulumun etrafında buluşmuş ve memleketine bağımlı dik duran bir yapımız var.  Hizmetler ile Rize’miz kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Rizespor eski başkanı , yeşil-mavilileri ziyaret etti

 

CENGİZ BAŞARI DİLEDİ

 

Çaykur Rizespor’un efsane başkanlarından Ekrem Cengiz, yeşil-mavili kulübü ziyaret etti. Ak parti Rize millet vekili Osman Aşkın Bak, yöneticiler Yılmaz Zehiroğlu, Ali Haydar Er, Sedat Obanoz, Serkan Karavin, Hasan Bakır, Talha Küçükvar ve sportif direktör Fahri Tatan ve Teknik Direktör Bülent Uygun ile futbolcularla bir araya geldi. Tesisleri gezen eski başkan Ekrem Cengiz, Teknik Direktör Bülent Uygun ve oyuncularla sohbet ederken Yeşil-mavililere yeni sezon için başarı dileklerinde bulundu.  Bülent Uygun, Eski başkan Ekrem Cengiz’i ziyareti ve iyi dilekleri için teşekkür ederek başarı sözü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi