EFSANE KAYMAKAM FETHİYEYE ATANDI

Türkiye 15.03.2022 - 18:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 4547+ kez okundu.
 

EFSANE KAYMAKAM FETHİYEYE ATANDI

Rize  İkizdere eski Kaymakamlarından Ağrı Diyadin Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı Muğla Fethiye Kaymakamlığına atandı.      Efsane Kaymakam ismiyle camiasında iz bırakan çalışkan başarılı devlet adamı bir süredir Ağrı –Diyadin İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu. Turizm bölgesi Muğla’nın Fethiye ilçesine Bakanlık oluruyla atanan efsane Kaymakam Alper Balcı ‘’Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde seve seve görev yaparım. Bakanlığımız öyle uygun görmüş. Fethiye’de görev yapacak olmaktan memnunum ‘’dedi.     İkizdere’de yaptığı başarılı çalışmalarını gittiği her yerde devam ettiren efsane Kaymakam Tunceli Pülümür Kaymakamı iken yılın Kaymakamı seçilmişti. Trabzon-Maçka Kaymakamlığı sonrası Ürgüp Kaymakamlığında bulundu. Ürgüp Kaymakamı iken gönüllü olarak Güneydoğudaki hendek operasyonlarında bölgedeki Kaymakamlara destek ve danışman olarak aylarca cephede görevde bulunmuştu. Ardahan, Ağrı ve Eskişehir Vali yardımcılığı sonrası Diyadin Kaymakamlığına ve kayyum olarak Diyadin Belediye Başkanlığına atanmıştı.

Rize  İkizdere eski Kaymakamlarından Ağrı Diyadin Kaymakam ve Belediye Başkanı Alper Balcı Muğla Fethiye Kaymakamlığına atandı.

    
Efsane Kaymakam ismiyle camiasında iz bırakan çalışkan başarılı devlet adamı bir süredir Ağrı –Diyadin İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı görevini yürütüyordu. Turizm bölgesi Muğla’nın Fethiye ilçesine Bakanlık oluruyla atanan efsane Kaymakam Alper Balcı ‘’Türk Bayrağının dalgalandığı her yerde seve seve görev yaparım. Bakanlığımız öyle uygun görmüş. Fethiye’de görev yapacak olmaktan memnunum ‘’dedi.

   
İkizdere’de yaptığı başarılı çalışmalarını gittiği her yerde devam ettiren efsane Kaymakam Tunceli Pülümür Kaymakamı iken yılın Kaymakamı seçilmişti. Trabzon-Maçka Kaymakamlığı sonrası Ürgüp Kaymakamlığında bulundu. Ürgüp Kaymakamı iken gönüllü olarak Güneydoğudaki hendek operasyonlarında bölgedeki Kaymakamlara destek ve danışman olarak aylarca cephede görevde bulunmuştu. Ardahan, Ağrı ve Eskişehir Vali yardımcılığı sonrası Diyadin Kaymakamlığına ve kayyum olarak Diyadin Belediye Başkanlığına atanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi