EĞİTİMİN DEVAMI İÇİN DENETİMLER ARTMALI

Siyaset 12.10.2021 - 09:53, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1271+ kez okundu.
 

EĞİTİMİN DEVAMI İÇİN DENETİMLER ARTMALI

EĞİTİMİN DEVAMI İÇİN DENETİMLER ARTMALI Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, aşılama ve vaka sayılarında mavi renkte olan Artvin’de okullarda denetimlerin ve tedbirlerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Covid-19 vakalarının son dönemde çocuklardan yayılmaya başladığına dikkat çekerek, “Yüz yüze eğitimin devam etmesi önemli ama gereken tüm tedbirlerin alınması gerekiyor. Okullarımızda kaç temizlik görevlisi çalışıyor, hijyen malzemeleri yeterli mi, karantinaya alınan sınıflar ne şekilde temizleniyor? Tüm bu sorular gerçekten önemli. Okullarımızda en küçük bir ihmal hastalığın evlere hızla yayılmasına neden olur. Bu konuda maske-mesafe-hijyen kurallarına dikkat edilmesinin sağlanması ve denetimlerin yapılması gerekiyor” dedi. Artvin’de karantinaya alınan sınıflar ve pozitif vakalar konusunda MEB ve MEM’den açıklama yapılması gerektiğini dile getiren CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, “Vaka sayılarının açıklanması bilgilendirme için önemli. Okullarda temizlik personeli olmadığı yönünde iddialar geliyor. Tuvaletlerde temizlik malzemelerinin olmadığı söyleniyor. Bu konuda yetkililerin durumu ciddiye alarak denetimleri sıklaştırmalarını bekliyoruz. Aksi halde yayılım önüne geçmemiz zorlaşır ve yeniden okullarımızı kapatmak zorunda kalabiliriz” şeklinde konuştu.

EĞİTİMİN DEVAMI İÇİN DENETİMLER ARTMALI


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, aşılama ve vaka sayılarında mavi renkte olan Artvin’de okullarda denetimlerin ve tedbirlerin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Covid-19 vakalarının son dönemde çocuklardan yayılmaya başladığına dikkat çekerek, “Yüz yüze eğitimin devam etmesi önemli ama gereken tüm tedbirlerin alınması gerekiyor. Okullarımızda kaç temizlik görevlisi çalışıyor, hijyen malzemeleri yeterli mi, karantinaya alınan sınıflar ne şekilde temizleniyor? Tüm bu sorular gerçekten önemli. Okullarımızda en küçük bir ihmal hastalığın evlere hızla yayılmasına neden olur. Bu konuda maske-mesafe-hijyen kurallarına dikkat edilmesinin sağlanması ve denetimlerin yapılması gerekiyor” dedi.


Artvin’de karantinaya alınan sınıflar ve pozitif vakalar konusunda MEB ve MEM’den açıklama yapılması gerektiğini dile getiren CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, “Vaka sayılarının açıklanması bilgilendirme için önemli. Okullarda temizlik personeli olmadığı yönünde iddialar geliyor. Tuvaletlerde temizlik malzemelerinin olmadığı söyleniyor. Bu konuda yetkililerin durumu ciddiye alarak denetimleri sıklaştırmalarını bekliyoruz. Aksi halde yayılım önüne geçmemiz zorlaşır ve yeniden okullarımızı kapatmak zorunda kalabiliriz” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi