Eğlence mekanını kundaklayan 2 kişi yakalandı

SAMSUN 03.09.2021 - 14:00, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1904+ kez okundu.
 

Eğlence mekanını kundaklayan 2 kişi yakalandı

SAMSUN'da önceki gün yangın çıkan, temmuz ayında 2 kişinin öldürüldüğü eğlence mekanının kundaklandığı ortaya çıktı. İş yerini ateşe veren 2 şüpheli, Amasya'da yakalanarak gözaltına alındı. ​Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde 27 Temmuz günü, Kaan Aydenk (22) ve Serdar Karakurt (28), husumetli oldukları öne sürülen Yaşar Mertoğlu'nun (29) çalıştığı eğlence mekanına geldi. Kapıdaki görevliyi darbeden Aydenk ve Karakurt, içeri girip mekanı koruması Mertoğlu'na saldırdı. Mertoğlu tabanca ile karşılık verdi, Aydenk ve Karakurt kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aydenk ve Karakurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Yaşar Mertoğlu, mahkemece tutuklandı.   EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞ ÖNCESİ YANDI Olayın ardından kapatılan bugün yeniden açılışı yapılacağı duyurulan eğlence merkezinde önceki gece saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında eğlence mekanı kullanılmaz hale geldi. 2 ŞÜPHELİ ADLİYEDE Soruşturma başlatan ekipler, mekanın kundakladığını belirledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren Samet İ.Ş. ile Ömer B.D.'yi Amasya'nın Merzifon ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. 2 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

SAMSUN'da önceki gün yangın çıkan, temmuz ayında 2 kişinin öldürüldüğü eğlence mekanının kundaklandığı ortaya çıktı. İş yerini ateşe veren 2 şüpheli, Amasya'da yakalanarak gözaltına alındı. ​Atakum ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde 27 Temmuz günü, Kaan Aydenk (22) ve Serdar Karakurt (28), husumetli oldukları öne sürülen Yaşar Mertoğlu'nun (29) çalıştığı eğlence mekanına geldi. Kapıdaki görevliyi darbeden Aydenk ve Karakurt, içeri girip mekanı koruması Mertoğlu'na saldırdı. Mertoğlu tabanca ile karşılık verdi, Aydenk ve Karakurt kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aydenk ve Karakurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan Yaşar Mertoğlu, mahkemece tutuklandı.

 

EĞLENCE MERKEZİ AÇILIŞ ÖNCESİ YANDI Olayın ardından kapatılan bugün yeniden açılışı yapılacağı duyurulan eğlence merkezinde önceki gece saatlerinde yangın çıktı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında eğlence mekanı kullanılmaz hale geldi. 2 ŞÜPHELİ ADLİYEDE Soruşturma başlatan ekipler, mekanın kundakladığını belirledi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayı gerçekleştiren Samet İ.Ş. ile Ömer B.D.'yi Amasya'nın Merzifon ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. 2 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi