'EMANETİNİ BIRAKIP, ARAMIZDAN AYRILDI'

TOKAT 06.01.2021 - 18:30, Güncelleme: 02.12.2022 - 09:39 1782+ kez okundu.
 

'EMANETİNİ BIRAKIP, ARAMIZDAN AYRILDI'

'EMANETİNİ BIRAKIP, ARAMIZDAN AYRILDI'   Tokat'ta, koronavirüs tedavisi görürken, 7,5 aylık kız bebeğini sezaryenle dünyaya getirdikten  Sonra hayatını kaybeden Esma Konukçu'nun, akaryakıt istasyonunda çalışan Saffet Konukçu ile evli olduğu öğrenildi. Ailesi, Konukçu'nun ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Esma Konukçu'nun kuzeni Ali Al, her şeyin 10 günü içinde yaşandığını belirterek, ''Esma'yı 35 yaşında, Covid-19 yüzünden kaybettik. 10 gün boyunca Tokat Merkez Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Buradaki tedavisinden sonuç alınamadı, ağırlaştı ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemelerde hekimlerimiz, annenin gebeliğini sonlandırma kararı aldılar; hastalığa daha iyi müdahale etmek, anneyi rahatlatmak açısından. Operasyonun da gayet başarılı geçmesine rağmen bebek sağ ama anneyi kaybettik. Arkasında 3 tane evladı vardı, 1 tane de yeni bu emanetini bırakıp, güzel kardeşim aramızdan ayrıldı. Biz buradan şunu anlıyoruz ki devletimizin koymuş olduğu kurallar hiç boş değil. Hepsi uymamız gereken kurallar. Bu kuralları uygularken bize zor geliyor. Bir maskeyi takmak, arkadaşlarımızdan biraz uzak kalmak, sevdiklerimizden, annemizden, babamızdan uzak kalmak belki bize çok acı gibi geliyor. Bu kuralları yerine getirmememiz, hakiki acının ne demek olduğunu bize çok iyi gösteriyor. Bundan dolayı ben toplumumuzdan şunu rica ediyorum; hakikaten konulan kurallara çok iyi uymamız lazım" dedi.    BEBEĞİN SAĞLIĞI İYİ Bebeğin sağlık durumununun iyi olduğunu söyleyen Al, "Şu anda durumu gayet iyi. 24 saate yaklaştı neredeyse. Biraz sıkıntılıydı ama şu an yapılan incelemelerde doktorlar, durumunun gayet iyi olduğunu söyledi" diye konuştu. 

'EMANETİNİ BIRAKIP, ARAMIZDAN AYRILDI'

 

Tokat'ta, koronavirüs tedavisi görürken, 7,5 aylık kız bebeğini sezaryenle dünyaya getirdikten  Sonra hayatını kaybeden Esma Konukçu'nun, akaryakıt istasyonunda çalışan Saffet Konukçu ile evli olduğu öğrenildi. Ailesi, Konukçu'nun ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Esma Konukçu'nun kuzeni Ali Al, her şeyin 10 günü içinde yaşandığını belirterek, ''Esma'yı 35 yaşında, Covid-19 yüzünden kaybettik. 10 gün boyunca Tokat Merkez Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Buradaki tedavisinden sonuç alınamadı, ağırlaştı ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan incelemelerde hekimlerimiz, annenin gebeliğini sonlandırma kararı aldılar; hastalığa daha iyi müdahale etmek, anneyi rahatlatmak açısından. Operasyonun da gayet başarılı geçmesine rağmen bebek sağ ama anneyi kaybettik. Arkasında 3 tane evladı vardı, 1 tane de yeni bu emanetini bırakıp, güzel kardeşim aramızdan ayrıldı. Biz buradan şunu anlıyoruz ki devletimizin koymuş olduğu kurallar hiç boş değil. Hepsi uymamız gereken kurallar. Bu kuralları uygularken bize zor geliyor. Bir maskeyi takmak, arkadaşlarımızdan biraz uzak kalmak, sevdiklerimizden, annemizden, babamızdan uzak kalmak belki bize çok acı gibi geliyor. Bu kuralları yerine getirmememiz, hakiki acının ne demek olduğunu bize çok iyi gösteriyor. Bundan dolayı ben toplumumuzdan şunu rica ediyorum; hakikaten konulan kurallara çok iyi uymamız lazım" dedi. 

 

BEBEĞİN SAĞLIĞI İYİ Bebeğin sağlık durumununun iyi olduğunu söyleyen Al, "Şu anda durumu gayet iyi. 24 saate yaklaştı neredeyse. Biraz sıkıntılıydı ama şu an yapılan incelemelerde doktorlar, durumunun gayet iyi olduğunu söyledi" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve rizeninsesi.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
timbir - birlik haber ajansi